Сладоледот како летно задоволство

Член од
12 мај 2006
Мислења
44
Поени од реакции
0
Carte D'or и Algida, особено Мagnum (зелениот од фстаци мислам беше).
А од слаткарница обавезно земам чоколадо, страчатела и уште нешто овошно за (поголемо) освежување.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
па.......најскапите ????:icon_lol: :icon_lol:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
аман бе луѓе на диета сум, а со описиве ме уништивте !!! :)

а најдобар сладолед што сум го јадела у животот беше од една продавница тука, врска неам како се вика (не ни е битно)...сладоледот беше од ванила али домашно направен ептен густ многу убав, внатре исечкани свежи банани, карамела, чоколадо, итн, и во огромен корнет. и тоа пред тебе све сечкаа све мешаа како салата да мешаат. до тогаш пред да го пробам тој сладолед секогаш мислев дека нема никаква разлика помеѓу сладоледи сите се убави (освен оние од 10 денари што се никакви). али кога го пробав овој, ммммммммммм. ама и си го платив бааѓи...8 и кусур доларчиња...по наши пари 400 денари и плус. срцето ме фати кога ги дадов парите не знаев дека е толку, али од кога го пробав мака немав добро дадени пари :) дефинитивно најдобар сладолед

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
За сладоледи на топка , можам да каж
ам дека кај на се ок , ама кој сака навистина убав слдолед на топка мајката му е само во италија, не сте свесни колку се добри таму, нормално теба да го погодиш слаткарот.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Палма .... ”на топка” (многу смешно ми звучи ова :) ) закон

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Топка напиша:
Јас не сум знаел дека има во Скопје, а тука живеам. :pos: :pos: :pos: Малага во Охрид - прва лига! Башка, сега кога бев за Првомајските празници, ставаа мноооогу големи топки! :je: Не знам дали станува збор за случајност или намерно ставаат. Супер се! А, да не зборам што таму е 10 денари топка, а убавиот корнет -5 ден. Кај нас корнетот е минимум 10, а цената на топката се движи 10-20 денари ако не и повеќе. :star:
Tи не си од Скопје!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иначе Ејсид, не се лажи за тоа поголеми ставаа ИДИ УВЕРИ СЕ: )
Од Ескимо три пати се пољубезни и поуслужливи. :bip: :bip: :bip:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Pa od site sladoledi najdobri se Delta,ama ne se losi i Delta,Kri Kri a i mnogu cesto kupuvam od Palma.

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
На Frikom. ТОЧКА. (пред да ми се нафрлите, на Macho се мисли)

Iris

Ruzha, ruzhica...
Член од
29 април 2005
Мислења
278
Поени од реакции
7
Porano (ne znam sega- ne sum bila vo skoro vreme) imashe vo "Rim -Pariz" sladoled od smokva i od jabolko toa za mene bea najvkusnite sladoledi.

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
ја го сакам тај највише тие шо се со бело чоколадо однадвор а со страчатела унатре не знам кој се

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
дефинитивно делта

.....

Човекот...
Член од