Сладоледот како летно задоволство

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Не ми е битна марката на сладолед...едноставно повеќе ги сакам оние кои се служат во тањири или чаши, убаво сместена на тераса или шанк на некој ресторан или кафетерија, отколку другите на стапчиња, корнети или сл.
Сакам да уживам во сладоледот со секој залак, а посебно ги обожавам млечните сладоледи со сецкано овошје, желе и прелиени со растопена чоколада:je:

^Killer^Boy

HeLp Me
Член од
15 март 2006
Мислења
153
Поени од реакции
2
:je:I mene ne ama najubavi se Magnum I Rodeo sladoledi:je:

Kire Cvetkov

Retardinjo
Член од
16 март 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Делта ми се најубави - поздрав до сите корисници во форумов и нека има е со среќа

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Делта и Алгида

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
od sladoledite Magnum, a od kompaniite Delta

Член од
14 мај 2006
Мислења
13
Поени од реакции
0
najdobri bea ehhh.... leni,kapri.nogger na PEKABELAAAAA NA TITO

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Не бе оние рејнбоу најубај се :) и лолипоп :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Се знае кој се најдобри, бугарските шо се по 15 денари. Си купуваш, си матиш и си ги чекаш да ти замрзнат. Ако ви се заштедува пари немора да ги матите со млеко може и со вода така ќе ви испадне сладолед од пол кило за 15,25 денари.

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
vardarce напиша:
Се знае кој се најдобри, бугарските шо се по 15 денари. Си купуваш, си матиш и си ги чекаш да ти замрзнат. Ако ви се заштедува пари немора да ги матите со млеко може и со вода така ќе ви испадне сладолед од пол кило за 15,25 денари.
Аха! И тие се добри. Има од јагода, лешник, ванила, чоколадо и кокос (колку што знам јас). И многу се убави. Амо со млеко! :pishtoldz

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пише ли негде у темава за сладоледите у Џино...???

Член од
17 мај 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
so vkus na BANANA I VANILA -definitivno! the best ice-cream ever made ...

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Прибидејќи температурите во нашата земја значително пораснаа и драстично се сменаа конечно почна „сезоната“ на сладоледите!!!:je:
Е сега .. пошо на претходните 3 страни имам(е) пишувано рецепти за сладоледи, како се прави сладолед и слични ми ти ствари за да не се повторуваме а воедно и да не отвораме топик за сладолед парт ту, ќе ја продолжиме дискусијата тука со рецепти кои ги немаме постирано и секако со коментари. За почеток .. кој ви е омилен сладолед?:kez:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Највеќе сакам овошни поготово комбинацијата јагода,банана

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
hm...mislam deka imase i tema za omileni sladoledi!inace mene omileni mi se cokolado biskvita lesnik i sl..SNIKERS,MARS,MAGNUM I BEST mi se najnajnajnajomileni!

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Најубаи сладоледи се оние на точење

Kajgana Shop

На врв Bottom