Сладоледот како летно задоволство

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Најубав сладолет е дефинитивно Ескимо на стапче, овие новите се убави ама овој се е да не речеам евергрин. Штета што веке не го произведуваат.

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
asterix_m напиша:
Најубав сладолет е дефинитивно Ескимо на стапче, овие новите се убави ама овој се е да не речеам евергрин. Штета што веке не го произведуваат.
Аха и тој беше добар

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
А нели има друга тема за сладоледи ако не грешам - како и да е - најдобри се сладоледите на топки

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
SUDBINA напиша:
А нели има друга тема за сладоледи ако не грешам - како и да е - најдобри се сладоледите на топки
Нема.:wink:
И не ми беше прашањето дали сладоледите на делта се подобри од оние на кри кри аман:icon_mrgr, муабетот ми беше кој сладолед највеќе го сакате - мислејќи на вкус ( банана, ванила, чоколадо, лешник:icon_lol:).

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
seeeeeeek0ogas sladoledot mi e neodoliv u zima samo mi e smesno koa ke si zemam po edno 5 topki u golem kornet i lugeto cudno me gledaat:icon_lol: :icon_lol:

Член од
31 мај 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Najomilen mi e danskiot sladoled od Haagen Dazz i se vika strawberry cheese cake i iako zvuci cudno prekrasen e koga ke pocuvstvuvas takva mesavina na vkusovi od sirup od jagotka na osnova od vanila i kade gode mlecniot kiselkast vkus na neutralno sirenje i krckanje na vkusni cajni kolacinja....mmmmmmmmm....

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Lele od celiov muabet mi se prijade sladoled......... koj e za na sladoled so mene?

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Dejana напиша:
Lele od celiov muabet mi se prijade sladoled......... koj e za na sladoled so mene?
Jas idam :)

Lele kakov dobar sladoled pravat italjancive...samo da mozi da go probate
mmmmm

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Mnogu retko jadam sladoled,ednas godisno i gledam da bide od vanila.Neznam koi sladoledi se najubavi,oti voopsto ne sum ljubitel na sladoled,ama od vkusovite preferiram vanila.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
sladoled mozam da jadam so casovi denovi i pritoa da izedam toni sladoled i pak malce ke mi bide.obozqavam sladoled i vo leto toa mi e edninstecvnoto jadenje :icon_lol:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
epten mi pricinuva zadovolstvo sladoledot!!Gi obozavam Nirvana Best Magnum Onie kornetite abe nema so da nabrojuvam gi obozavam ovosnite sladoledi poveke a osobeno onie so jagoda..mmmmm epten vkusno

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Сладолед јадам со тони и пак ми е малце.Не ми смета и да е зима надвор и -50 да е,јас си јадам сладолед.Најзакон работа

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Sladoled...Neli da lizes sladoled e najseksi nesto...Ako znaes kako treba so toa mozes da zapalis mnogu maski.A letoto e za toa, letni avanturi....Mmmmm....Cokolado, vanila......Aaaaaa....Mmmmm.Neli e najslatko zadovolstvo?

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Сега кога ќе почен светското првенство во фудбал, пред телевизор гледаш фудбал и слапаш 0.5 кг сладолет. Сууупер а ?

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
pred nekoj den jadev sladoled na topki,i jadev neznam od so mnogu ubavo bese ,samo zaboraif kako se vika.bese so parcinja cokolado i biskviti....TARTU mislam deka bese...

Kajgana Shop

На врв Bottom