Заеби палма, го поскапеа и тие сладоледот.Од Палма каков било.
Имаш право за Палма, за тие пари човек може многу поубаво да се најаде на друго место........, а за сладолед можам да кажам дека оној од Малага за тие пари е супер и бо Лисиче има една слаткара многу добар сладолед има, ама баш многу, а убав ми е и сладоледот на точењеНе знам што толку „свршувате“ на сладоледот од Палма. По 4-5 години пауза, пред 2-3 недели земав сладолед од таму пак.
Освен што не беше доволно благ и премногу редок за мој вкус, цената беше ПЛАФОН. Знам дека за четворица плативме исто како да сме јаделе по една шарска во кафана + по еден сладолед во Ескимо или Малага.
За мене, број еден е се' уште Ескимо. Убав, кремаст сладолед, со чоколаден врв брцнат во мелени кикирики... Мммм!
Каде у лисиче?Имаш право за Палма, за тие пари човек може многу поубаво да се најаде на друго место........, а за сладолед можам да кажам дека оној од Малага за тие пари е супер и бо Лисиче има една слаткара многу добар сладолед има, ама баш многу, а убав ми е и сладоледот на точење
Не ми текнува името на слаткарницата, но секогаш има доста луѓеEскимо има топ сладолед, посебно ко ќе го брцне у растопена чоколада и кикирики
Добри сладоледи има у Кам, едни ко снежец шо се. Исто и корнетите и големите сладоледи со бадем и чоколадо од Кам. А цените им се смешни
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 15:11 ---
Каде у лисиче?
Мислам дека слаткарницата се вика La apetitНе ми текнува името на слаткарницата, но секогаш има доста луѓе
Во центарот на населбата Лисиче е, во близина на пазарот на 10 жетри од нејзе е, веднаш до нејзе е месарницата Мега, а карши нејзе има цвеќара и во близина на Ваташа е, кога ќе одиш по булевар ,, 12та Македонска Бригада,,, сврти глава лево и ќе ја видиш месарницата Мега, а пред нејзе паркинг има, тука е
И тој само од ванила што е, Botterbloom или како и да се вика, некако помек, покремаст е, ама е супер за парите.Има еден од кам шо е голем од ванила јагода и чоколада преубав е за парите....
Незнам како се вика, знам дека надвир има поставено столици и маси, спроти цвеќара е, до мега е и има како полутопка столица што се лулаМислам дека слаткарницата се вика La apetit
Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2
еден жолт со нешто ко кафенки ронки в натре?И тој само од ванила што е, Botterbloom или како и да се вика, некако помек, покремаст е, ама е супер за парите.