Сладоледот како летно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Оној од Палма бе, најубав е. Не дека тој што мама го праи е лош :toe:
Иначе чоколадо и јагода .. мммм ... иако ништо не одбивам,овие ми се најнај.

Само да е чоколаден.

Преска јадев комбинација од сникерс, мед и орев, бисквит, ф'стак со чоколадо ... и е :vozbud: ...

Од чоколадо, а ако нема во моментот тогаш ванила или лешник.

Мј добар пријател претстојува во Скопје деновиве, а бидејќи потекнува од држава која што се наоѓа многу на север, во дневната рутина му е да јаде сладолед.

Бил во Рамстор -- не знам точно каде -- и ми рече дека сладоледот бил добар но не нешто “нај’’.

Па реков да ги прашам тие од вас што јадете сладолед, каде има најквалитетен/највкусен сладолед во Скопје?

Местото, слаткарницата, дури и не мора да има разноврсни врсти.

Под квалитетен подразбирам и да не биде смеша која ја изгубила “мекоста’’ како да стоела во длабоко замрзнување со месеци.

Значи каде?

Мј добар пријател претстојува во Скопје деновиве, а бидејќи потекнува од држава која што се наоѓа многу на север, во дневната рутина му е да јаде сладолед.

Бил во Рамстор -- не знам точно каде -- и ми рече дека сладоледот бил добар но не нешто “нај’’.

Па реков да ги прашам тие од вас што јадете сладолед, каде има најквалитетен/највкусен сладолед во Скопје?

Местото, слаткарницата, дури и не мора да има разноврсни врсти.

Под квалитетен подразбирам и да не биде смеша која ја изгубила “мекоста’’ како да стоела во длабоко замрзнување со месеци.

Значи каде?

Малага има најубав сладолед според мене :) Сигурно знаеш каде е.

Џино во трговачки и имаше една сладоледовачница кај скопјанка, ама да ме утепаш не ми текнува на името.

ne zitiraj cel thread.
Da malaga toa se naoga vo redot kaj prosvetno
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Некој со 16 години и 3 поста што пишува на латиница и има потпис кој сигурно ќе му го избришат и кажува на модератор од 19 години и 11 илјади постови што да прави... FAIL!!! :pos:

PS: башка што погрешно си го напишал Цитирај

Најверојатно во Палма бил. Доколку не му се допаѓа таму Малага дефинитивно е мој избор, во близина на полициска станица Беко. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom