Сладоледот како летно задоволство

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Оној од Палма бе, најубав е. Не дека тој што мама го праи е лош :toe:
Иначе чоколадо и јагода .. мммм ... иако ништо не одбивам,овие ми се најнај.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Само да е чоколаден.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Преска јадев комбинација од сникерс, мед и орев, бисквит, ф'стак со чоколадо ... и е :vozbud: ...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Од чоколадо, а ако нема во моментот тогаш ванила или лешник.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Мј добар пријател претстојува во Скопје деновиве, а бидејќи потекнува од држава која што се наоѓа многу на север, во дневната рутина му е да јаде сладолед.

Бил во Рамстор -- не знам точно каде -- и ми рече дека сладоледот бил добар но не нешто “нај’’.

Па реков да ги прашам тие од вас што јадете сладолед, каде има најквалитетен/највкусен сладолед во Скопје?

Местото, слаткарницата, дури и не мора да има разноврсни врсти.

Под квалитетен подразбирам и да не биде смеша која ја изгубила “мекоста’’ како да стоела во длабоко замрзнување со месеци.

Значи каде?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мј добар пријател претстојува во Скопје деновиве, а бидејќи потекнува од држава која што се наоѓа многу на север, во дневната рутина му е да јаде сладолед.

Бил во Рамстор -- не знам точно каде -- и ми рече дека сладоледот бил добар но не нешто “нај’’.

Па реков да ги прашам тие од вас што јадете сладолед, каде има најквалитетен/највкусен сладолед во Скопје?

Местото, слаткарницата, дури и не мора да има разноврсни врсти.

Под квалитетен подразбирам и да не биде смеша која ја изгубила “мекоста’’ како да стоела во длабоко замрзнување со месеци.

Значи каде?
Малага има најубав сладолед според мене :) Сигурно знаеш каде е.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Џино во трговачки и имаше една сладоледовачница кај скопјанка, ама да ме утепаш не ми текнува на името.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
ne zitiraj cel thread.
Da malaga toa se naoga vo redot kaj prosvetno
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Некој со 16 години и 3 поста што пишува на латиница и има потпис кој сигурно ќе му го избришат и кажува на модератор од 19 години и 11 илјади постови што да прави... FAIL!!! :pos:

PS: башка што погрешно си го напишал Цитирај

Член од
7 јануари 2008
Мислења
69
Поени од реакции
8
Најверојатно во Палма бил. Доколку не му се допаѓа таму Малага дефинитивно е мој избор, во близина на полициска станица Беко. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom