Blagodaram
ArHanG3L za ubavoto objasnuvanje. Se rasprashav denes vo vrska so AGIP vo prodavnicive za delovi i pogolemiot del od benzinskite, site rekoa deka agip vo makedonija malce potesko... no i ova eni i ride bilo isto taka mnogu dobro. Za WD40 nemam zborovi, vrsham mnogu raboti po doma so pomosh na nego sto znachi vekje mi e poznat i dobro e sto ke mozam da go koristam i za ova... I usthe da stigne skuterot i ke bide se ok hahah...[DOUBLEPOST=1431556959][/DOUBLEPOST]I usthe nesto NAJVAZNOTO ! Dali moze nekoj da me posovetuva kako da se izvede transportot vo kombe. Kako najdobro da go osiguram i izvrzam ? Blagodaram
Agip и Eni се едно исто, иста фирма е ... И го има кај нас, ја го зимам редовно ... Ја тие цените што ти ги кажав се од кај нас, поточно од кај
Мото Јове Априлија сервис во Скопје... Еве ти адреса
www.motojove.com.mk , а може да ти прати и по карго што сакаш и колку сакаш, нели да не идеш до Скопје... Во продавниците за авто-делови и бензински пумпи нема да најдеш такво уље ... Од каде ке го транспортираш ??? Ако е од Скопје таман на ист трошок пројди до кај Јове и земи си 2-3 литри уљенце и ке ти е таман за цело лето ... Мислам дека 1 литар на околу 1000км трошеше, ама не сум сигурен ...

За транспорт убаво ти кажаа, само со тие јажињата за затегнување што се и обавезно некој нека има позади со моторчето, чисто за секој случај ...