До 1000 евра има само кинез а овој хамачи добар е само ти треба длабок џеп оти многу троши. А за одење оди. Па сега види си ти.
Можеш поконкретно да ми одговориш?:smir:До 1000 евра има само кинез а овој хамачи добар е само ти треба длабок џеп оти многу троши. А за одење оди. Па сега види си ти.
Поконкретно е 2 тактен и троши сигурно дупло од 4 тактен тоа ти се некои си 4 литра на сто може и више не ги пратам кинезиве ... а 4 тактен 2 до 2 и пол на 100 км трошат и за крај 2 тактен иде повеќе у брзина од 4 тактенМожеш поконкретно да ми одговориш?:smir:
4,5 литри на 100 Објаснето ? А за одење одат 75 ај да речеме докај 80 ке дигнат некако.:helou:Можеш поконкретно да ми одговориш?:smir:
Овој модел си го купив пре 2 саати
Ајт со среќа да го возиш и памет и кацига на глаа :smir: и осигурање секоја година да не забораиш се плаќало хахаха :pos2:Овој модел си го купив пре 2 саати![]()
Со здрајве да си го возиш само пи*ки да качуваш а кацика и не мора само за џандарите е тоа. А од Каде си ти ? Оваа слика е кај Велемото Долнидуќани Велес од Велес ли си ти ?Овој модел си го купив пре 2 саати![]()
Го купив од еден дуќан спроти трговски, незнам дали е истиот газда од Долни ДуќаниСо здрајве да си го возиш само пи*ки да качуваш а кацика и не мора само за џандарите е тоа. А од Каде си ти ? Оваа слика е кај Велемото Долнидуќани Велес од Велес ли си ти ?
И јас имам ваков го купив пред 3 месеца а пред 1 месец правев сообракајка и така ! :smir:Овој модел си го купив пре 2 саати![]()
как бе на твојо не пише Ср-50И јас имам ваков го купив пред 3 месеца а пред 1 месец правев сообракајка и така ! :smir:
![]()
Честито пеер 100 000Км да извозиш со негоОвој модел си го купив пре 2 саати![]()