Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
јас јадам сим ко твојот на старт и крајна.. ај сеа? неверендинг... доста е
второ, споредувам за шо повеќе сакам да ги искористам парите... сваќам дека не ми се исплати и дека инвестирање во тротинет со 50кубика е жива загуба... боље да си изнакупеше облека.. ти си знаеш...

@мистик - на старо му е мајката, за билошо. ама да не е канта, туку домаќинско возило, ко шо викаш...
Не е загуба за некои. Мене инвестирањето ми претставува задоволство, како и на сите оние кои што тунираат скутери, тоа ти е забава.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Не е загуба за некои. Мене инвестирањето ми претставува задоволство, како и на сите оние кои што тунираат скутери, тоа ти е забава.
Да, ама ако забегаш со таа забава како некои шо ги знам, ќе те чини инвестирањето малку по малку колку да си купил машиниште, кое веќе е вистинска забава :)

A и појава, која предизвикува восхит. Скутерче сепак е онака, детски, тинејџ :)

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
хахаха сте се раскарале :) јас вака гледам на работите све си има свој кеиф :)
Општо тјунурање е скуп спорт вреќа без дно

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Тјунингот е скапа работа, и нај од се НЕИСПЛАТЛИВА ако дојдеш до некој зорт да ти требаат пари.
А за тоа што вика Мистик, домаќински сочувано на старо... е исто како да ти паднала секирата во мед. Многу тешко се наоѓаат таквите возила (било мотор или кола) а уште потешко е да се убеди газдата да го продаде. Ако е решен, одма ке се најде некој да ги наброи парите.

Инаку што планира Ацид да зема сега? Тој некако за кола беше загреан :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Acid најверојатно ќе зима Chevrolet Aveo :)

... Ама да не бегаме од темава, која пред се е наменета за скутерчиња :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Acid да се стрпи и да не го зема стариот модел, пошо новиот модел 2007 е тооооооооооп... нема надвор огромна разлика, ама внатре е бомбона..

само, на нет го најдов седанот, незнам дали има кратка верзија, ама мислам дека мора да има. неизбежна е.
идипогледај.ком -)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Еве го новиот од напред :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
коска е брат... не му ја мисли! за тие пари, боље нема!

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Што пари ке биде овa ?Ако е над 8 илјадарки,следи го dexterce и земе си Фиеста:wink:

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
возам Yamaha YQ50 Aerox R и ме боли глава од него...троши како луд па ви советувам:ако стварно ви треба за голем град купете нешто скапо ако сакате скутер за зебанција земете некој кинески па менувајте го на година дена со нов.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
me interesira nekoj dali znae kade ima vo skopjevo servis za kineskive motorcinja ako znae nekoj neka pise. fala

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
me interesira nekoj dali znae kade ima vo skopjevo servis za kineskive motorcinja ako znae nekoj neka pise. fala

Незнам дали е сервис ама до нивната продавницата кај плоштадот имаат нешто како магацин, мислам дека таму им е и сервисот.

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0

Сервис за кинеските имаш во Керамидница,близу е до раскрсницата во автокоманда,прашај некој и ке те упати,сега вака немозам точно да ти објаснам.

Kajgana Shop

На врв Bottom