Скопјани ноќеска преживеале кошмар

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Кај живееш ти човеку КАБУЛ???
На К почнува али не е Кабул туку Скопско Кале
Мора да е многу весело...
Све свадбари, повесело здравје
А полицијата ???
Каде се тие???
види тука
Или ти живееш во некоја законски заштитена зона???
Заштитена за секого само не за Македонци
Него.. друго ми беше муабетот, Принц сака да каже дека во Мичурин се пука, дури не било безбедно, ко демек во Чаир и Китка... било безбедно. Демагогија...генот на Аранутот се сака да се скрие со некој лудак што пукал.:smir:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

види тука

Него.. друго ми беше муабетот, Принц сака да каже дека во Мичурин се пука, дури не било безбедно, ко демек во Чаир и Китка... било безбедно. Демагогија...генот на Аранутот се сака да се скрие со некој лудак што пукал.:smir:

Ова сега е сосема друга перспектива на претставување на состојбите во Чаир и Скопската Чаршија ...
Кога јас пишував дека тој крај е небезбеден и тоа е причина зошто нема живо пиле после 10 саати , овдека ме демантираа и убедуваа дека не е така ...
Сега ти зборуваш нешто сосема друго , на кого да му верувам, или сигурноста е како за кој...релативна работа..

Член од
29 јули 2008
Мислења
68
Поени од реакции
0
Другари го виделе како се шета низ блаже и после 3-4 саати се десило тоа

ја прееска дознав на вести па после ми спомнаа другариве дека го виделе

свашта...

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Ова сега е сосема друга перспектива на претставување на состојбите во Чаир и Скопската Чаршија ...
Кога јас пишував дека тој крај е небезбеден и тоа е причина зошто нема живо пиле после 10 саати , овдека ме демантираа и убедуваа дека не е така ...
Сега ти зборуваш нешто сосема друго , на кого да му верувам, или сигурноста е како за кој...релативна работа..
Види сега, таму е безбедно да се прошеташ и да си бегаш што побрзо, но ако живееш ке си имаш доста проблеми, особено како Македонец.
Проблемот е друг, некој пијан лудак во Мичурин пукал, а во чаир-битпазар се пука нон стоп и никому ништо али тоа Принц не го објавува.
Малце демагошки делува ( или многу повеќе демагошки ).

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Серизно нешто е ова бе! А што ако му текнало да влегува во становите и да пали по еден метак во секој што ќе му падне пред очи. Имал доволно оружје да ги избие сите! Што ќе пишувавме сега ако имаше загинати!?
А човекот најверојатно си е шизофреник...

P

Princ

Гостин
Ако не забележа, Принц не беше на местото на настанот во гаќите на Снежана Лупевска туку само пренесе вест од А1, не ни имаше мој коментар на случката.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
полицијата може отишла,и не сакале да ризикуваат да не се повредат,и пријавиле дека не ги нашле осомничениот...па чекале 6 саата алфите да ги приберат и организираат,па да тргнат у акција...:duel:

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Е де, се нашол еден будала “пукач“ во општина Аеродром од 100.000 жители.

Ами шо праиме шо вакви “пукачи“ има на секој чекор во општините Чаир, Бутел, Сарај, Арачиново....?

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Ако не забележа, Принц не беше на местото на настанот во гаќите на Снежана Лупевска туку само пренесе вест од А1, не ни имаше мој коментар на случката.
Да не изгледа како демагогија, следниот пат пренеси некоја вест и од Чаир, Тетово, Китка.... А од таму богами и те како имаш нешто да ни пренесеш:smir:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419

Ами шо праиме шо вакви “пукачи“ има на секој чекор во општините Чаир, Бутел, Сарај, Арачиново....?
Па и ние тука си живееме, но сме навикнати. Не е баш постојано, да не се фалиме али има, се дешава :)
Проблемот е ако е многу мирно и прдеж од комарец ќе те исплаши. До навиката е. Така и лицата од тие населби (Аеродро, карпош, центар...) една петарда и трагедија.

Макар што мислам дека ова па и не е поврзано со темата што Принц ја поставил. Ко што гледам тој како вест само пренесува, што знам што е врската Бутел-кале_Аеродром

Член од
10 април 2007
Мислења
16
Поени од реакции
1
му прекурчило на човекот даги прашам сега дали ке си тераат само по свое и ке изиграваат бог и батина :)
никој не пука од чиста мира чисто колку дасе испука , пак несе кажува целата приказна
Slusaj Drugar jas da ti kazam nesto ! Slucajno ili ne sum komsija so toj "covek" ako voopsto e covek. Ti da bese vo toj moment na desavanjeto na rabotite siguren sum 1 x 10^6 % deka ke gi napolnese i gakite i maicata si znaes so sto i zatoa nemoj da se proseravas. TI bi pukal "ako si normalen" vo 02.25 a.m vo pola zgrada? Sto mislis deka site stanari mu zgresile kao sto ti kazuvas?
Aj malce podrazmisli pa posle pisuvaj gluposti !!!!!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... кои филмови бе ...цела зграда знае дека бил во стан ..денеска бев таму баш праевме муабет ..од стан излегол да пука ..од 5-ти прво си ја рокнал неговата врата ,па пукал во земја ,па му ја фатил на 6-ти спрат да решети
Aj ne lupaj gluposti mali - si slusnal a ne si doslusnal ! I ne e podstanar tuku e negov stanot - i novinarite sirat dezinformacii !

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
Секако стравот и те како е присутен (да не го цитирам Восра, но во право е дека човек ќе наполни гаќи, кој и да е). Тоа само ненормален човек, тотално ненормален (иако соседите потврдуваат дека бил тивок, немало проблем) да го стори. Среќа што не сте пострадале.
Навика е да пукаат на километар, 2, 3, но до тебе и во тебе, во твој стан...за тоа нема навикнување, ниту кул реакција. Језиво во секој случај.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156

види тука

Aj be dosta lazes....

Koga toa vo cair nekoj radi kur kejf pukal po stanovi?!!!

Jas pak ke te demantiram i ke te ubeduvam, tvrdam deka Cair e najbezbedno mesto vo Skopje.

Zivo pile nemalo posle 10 saat.... aha da, zimi dzimi, jas nikogas pred 11 neam izlezeno....:toe:

Nema takvi pukaci.

Samo, bidejki ti i tie ko tebe ste licemeri nevideni, ne mozete da prifatite deka ima ludaci vo makedonckite naselbi, pa sega ocajno barate nekakvi opravduvanja...

Bog da cuva, golman da brani.... covekot teroriziral cela edna zgrada ovie mi trubat za Albancite i arnautite... ncncncncn :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
Тоа највеќе е и чудно, пукање во некоја населба да добие национална или меѓунационална нота. Чудно.

Zivo pile nemalo posle 10 saat.... Aha da, zimi dzimi, jas nikogas pred 11 neam izlezeno....:toe:
Какви лепињи има у Чаир, охоо :)

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Aj be dosta lazes....

Koga toa vo cair nekoj radi kur kejf pukal po stanovi?!!!

Jas pak ke te demantiram i ke te ubeduvam, tvrdam deka Cair e najbezbedno mesto vo Skopje.

Zivo pile nemalo posle 10 saat.... aha da, zimi dzimi, jas nikogas pred 11 neam izlezeno....:toe:

Nema takvi pukaci.

Samo, bidejki ti i tie ko tebe ste licemeri nevideni, ne mozete da prifatite deka ima ludaci vo makedonckite naselbi, pa sega ocajno barate nekakvi opravduvanja...

Bog da cuva, golman da brani.... covekot teroriziral cela edna zgrada ovie mi trubat za Albancite i arnautite... ncncncncn :tapp::tapp::tapp::tapp:
Nema takvi pukaci da,oni ne pukaat vo vrati,pukaat vo luge, ciljano.
Da sporeduvas psihopati so kriminalci e toa ncncncnc:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom