Скопјани ноќеска преживеале кошмар

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Нејќам да ви се мешам во расправата ама некој да тврди дека во Чаир немало живо пиле после 10:00 и дека е најнебезбедно месо за живеење е стварно смешно. Будали, криминалци, психопати, манијаци има сегде. Во секоја населба, во секое село. Често сум во Чаир и до сега не сум имал ама баш никаков проблем. После град скоро секогаш сум натака со другари. Мене на пример Чаир ми е после Аеродром омилена населба :toe:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.419
A be ova e izoliran slucaj nema vrska so sociolskite i opstestvenite promeni vo drzavava.
Sto bidna so tipov ,nema uste kofa so voda vo kelijata.
Ќе биде, друг метод сеуште не учеле на школо :)

Нејќам да ви се мешам во расправата ама некој да тврди дека во Чаир немало живо пиле после 10:00 и дека е најнебезбедно месо за живеење е стварно смешно. Будали, криминалци, психопати, манијаци има сегде. Во секоја населба, во секое село. Често сум во Чаир и до сега не сум имал ама баш никаков проблем.
Точно. Ако си малер и аеродромци ќе те начекаат и железарци и чаирчани. Сегде може нешто да се деси. Е сега, има места нормално, не е можно баш сегде да се движи човек.
Но...
Дали во центар на Париз може да се иде пешки ноќно време? Од лица кои таму живеат имам сознанија дека не (во Париз не сум бил).
Другите градови од лично искуство низ Европа може да ви ги посочам, без кола ретко кој иде по улица после 10-11 саат. Ако веќе збориме за безбедност. луксембург едино ја и еден бугар како утки на полноќ шетаме, жива душа нема. Така е повеќето градови таму.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Jas sekoja vecer sum do sabajle nadvor.

Jas ja kazuvam vistinata, a Nako laze. :toe:
Ако нако лаже дупките од фасадата на старата куќа не лажат, ако нако лаже скршената врата не лаже, ако нако лаже писменцето што го добив кога се жалев не лаже( ќе го пастирам утре ).
Не велам дека Чаир не е безбедно место, туку за Македонците е не безбедно. Дај те во ПП сервер за абдејт на слики, па уверете се вие ако нако лаже.
Впатем, колку македонци се иселија од Чаир? Сигурно не од арно. И пак нако лажел.

Kajgana Shop

На врв Bottom