Убедливо најубаво пиво не само во Македонија, туку и малце пошироко. Сум пробала повеќе врсти на пиво, ама се ми е толку грдо и одвратно, Скопското си е Скопско и никад нема да го заменам за друго пиво!:manikir:
Во последно време грчеви во стомак ми предизвикува ретко пијам пиво, а кога пијам строго скопско или лашко, е последните 2 пати со скопско и стомаков ми е бучкуруш...
Седна па го прашувам дали можи пиво. Е скопско да било мојот одговор беше дека ова е куќа домаќинска се пие пиво Крали Марко, а не куќа педерска да се пие скопско .
Единствено на комшијата му признавам го тераат со сила скопско да пие затоа што жена му работи таму во преставништво за скопско, и има збор дадено таму дека до крајот на животот скопско ќе пие .
Скопското многу порано е било нај нај,сега веќе не е истото.Денес поим за пиво во Македонија за мене е Златен Даб,од него нема подобро во Македонија.Инаку јас сум си фан на Хајнекен,број 1 на мојата листа.
Haha kako Makedonija da ima 30 vrsti piva pa sega koe bilo najdobro,pa samo Skopsko i Dab se piva momentalno i Skopsko e so poostar vkus od Dab ama na kvalitet soznam ne sum ekspert...toa so plasticnite piva ne go smetam za pivo samo kaj nas se pie pivo vo plastika..bizarno.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.