Esobar
Македонија над СЕ !
- Член од
- 12 февруари 2008
- Мислења
- 4.895
- Поени од реакции
- 453
хаха не сваќам да не се збуни да не мислеше темава е од кој дел од ск сте ?:tv:маџир маало едно од најстарите маала у скопјево
хаха не сваќам да не се збуни да не мислеше темава е од кој дел од ск сте ?:tv:маџир маало едно од најстарите маала у скопјево
Сине, извини шо те напињам, али ептен мерак ми се праи коа те испраам...Тафталиџе бе брат =)
Али као шо реков ... ја не го зборам тоа =) го СЛУШАМ у задње време се повеќе =) :kesa::kesa:
Сине, извини шо те напињам, али ептен мерак ми се праи коа те испраам...
Ја никад не сум го чул тоа од скопјанец, ипак, ти веруем дека у задње време ти го слушаш све више и више. :helou:
Така е бе пеер али мислам дека ке испадне она на крај "if you can't beat them join them" pozzАх, само колку ви е криво што не сте од Скопје, па сеа нема како па акцентот и дијалектот скопски бил лош, хах.. Баш е екстра на кој не му чини нека не иде бе у скопје нека си седи на свое, и нека си слуша свој дијалект, а дали е пеерски, баш напротив пофраерски говор нема бе, кој губи има право да се љути, ајт:salut:
Мислиш "тУпи" :baeh::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај не го "тапи" сега.:kez::kez:
Мислиш "тУпи" :baeh:
Затоа шо ти викаш тањир а не чинија... буахахахаххухухухихихихо!абе провинцијалци криво ви е што не живеете у скопје и сеа не ви чини акцентот, немојте да бидете хејтери бе...
Иначе посмешен дијалект од охридскиот нема...хахаха кажете ми само зашо викате "паинца" ahhahahahahaa
hehhehehheТи ќе ми каеж мене дали звучи пеерски. Шо знаеш ти бе. Најбољи зборуеме.Најбоље акценат иаме.И нема веза дека употребуеме србизими,није тачно то.