Скопски „пеерчиња“ речник

Член од
10 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
1
е незнам јас од кај беше детето во автобус го слушнав сори :toe:

Член од
10 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
1
јавно им се иѕвинувам на сите скопјани и скопјанки немам ништо против скопје само си каѕував свое мислење ѕа јаѕикот нивни односно дијалектот а како луге карктерно супер луге се знат да се дужат :pipi:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Педер ај бе не ми го тапи к***т ... не знам зашо али цело време оваа ми се слуша

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
пер дудлаш да ти ибам дај олабај ме шо ти е к**от :)

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Педерски дијалект??? Кој ти к*рот бе? Пеер, од кај к*р па сеа ова да ти еам? Лееее ама се нервирам вака да ти еам...та преку к*р од вакви срања да ти еам!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
пеерче те глеам напнат цело време шо ти е да ти еам чоек пробуе да ти каже ти фураш твој филм па шо ни фали на нас...ако нешо не е у реду кажи слободно

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Тск,Тск.... зависи од која населба си =)
Епа ако го рачунаш Скопско поле за населба на Скопје... онда да. :pos: Скопски бе... дебар маало, водњанска, чаир и слични маала у околина на центар. Лисиче... само ако не ги слушаш родителите да ти тепаат на битолски или штипски :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Епа ако го рачунаш Скопско поле за населба на Скопје... онда да. :pos: Скопски бе... дебар маало, водњанска, чаир и слични маала у околина на центар. Лисиче... само ако не ги слушаш родителите да ти тепаат на битолски или штипски :)

Тафталиџе бе брат =)

Али као шо реков ... ја не го зборам тоа =) го СЛУШАМ у задње време се повеќе =) :kesa::kesa:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
пеер не дудлај напињаш брат ти текнува?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од