Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Апсолутно си во право, и мене ме енривраат но како да направием нешто, некој револт или не знам што да го пречиме тоа?

Дали сега јас да сум пејач на евровизија утре како ќе излезам д апејам кога се знае кој ќе победи. Па како им се излегува утре на другите да настапуваат јас не знам.
Јас знам. Барем за Сленг. Млади се и со енергија, возбудени и без трема или страв. Како дебитанти, во вакво друштво, се одлични. Уште ако победат....ќе е спектакл.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Додека не дојдоа Сленг на ред вчера, публиката спиеше, па сега видете кој прави атмосфера а кој дејствува како Лексилиум.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Јас знам. Барем за Сленг. Млади се и со енергија, возбудени и без трема или страв. Како дебитанти, во вакво друштво, се одлични. Уште ако победат....ќе е спектакл.
Хит ќе се бе уште одма фаворити ќе ги праат.Кога оној со ѕвездана на глава можеше овие се ѕверки за него бе.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
‘Дал да плачам ил да се смеам‘ на ова што го слушнав на ју тјуб од вчера и денес?
Рум Дум.
Динг Донг.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Бидејќи не го гледав гласањето, сега кога видов Калиопи прва, ја терав сестра ми вода со шеќер да ми носи. Добро, дали тоа на Калиопи воопшто беше ПЕСНА? Јас само звуци слушав. И тоа грозни. Глушецот што ни е во училница подобри звуци вади.

Утре ќе биде првиот пат во моите 17 и пол години како ќе гласам за изборов на песна за Циркусијада и тоа ќе гласам за Сленг. Калиопи и Наум се тепаат за да победат, џоа немаат пари да си уплатат пакет аранжман до Москва да ја видат.

П.С. Што кажал Џокси?
хахахахахха
џокси им порача на неговите колеги од СТРУЧНОТО жири едно браво што гласале за нивниот колега...

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Него ја гледаше ли некој Калиопи пред некој ден ко беше гостинка на Експлозив, со неа беше гостинка и таа пророчицата од Србија и и вика на Евровизија ќе иде некој дечко, и Калиопи и вика ама ја не пеам сама имам и дечеко со мене :pos:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Еееее само да знаете колку ограничени луѓе постојат. До пред дваесеттина минути се расправав со еден друга на мсн...Си имав јас така најнормален топик дека пострашно од калиопии Наум неам видено....
Леле кога ми се с’сна...Па они биле најдобри, па ја сум немал врска од музика, како сум можел да зборам дека гласовите не им се софпаѓале бла бла бла...
Имав само еден коментар...
"Малку ми беше Калиопи и Наум да ги слушам, па сеа и тебе ли морам бе?! Поштеди ме!!!"
И се налути ееееј. Сум му ги навредил двата најпрекрасни гласови на мак.муз. сцена...
Викам ја Наумче да си пее по народни фестивали, ама нееееее, он сакал да се меша у забавна музика...Предлог за Наум и Калиопи, да соберат парталите и следнава година да не се појавуваат на сцена...
Ако по некоја случајност (шо ми личи голема) они отидат на евровизија и се вратат со јак пласман, тогаш ќе се уверам во едно. Калиопи има врски секаде...:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Еееее само да знаете колку ограничени луѓе постојат. До пред дваесеттина минути се расправав со еден друга на мсн...Си имав јас така најнормален топик дека пострашно од калиопии Наум неам видено....
Леле кога ми се с’сна...Па они биле најдобри, па ја сум немал врска од музика, како сум можел да зборам дека гласовите не им се софпаѓале бла бла бла...
Имав само еден коментар...
"Малку ми беше Калиопи и Наум да ги слушам, па сеа и тебе ли морам бе?! Поштеди ме!!!"
И се налути ееееј. Сум му ги навредил двата најпрекрасни гласови на мак.муз. сцена...
Викам ја Наумче да си пее по народни фестивали, ама нееееее, он сакал да се меша у забавна музика...Предлог за Наум и Калиопи, да соберат парталите и следнава година да не се појавуваат на сцена...
А по некоја случајност (шо ми личи голема) они отидат на евровизија и се вратат со јак пласман, тогаш ќе се уверам во едно. Калиопи има врски секаде...:smir:
Ако имаше врски ќе отидеше 96 мислам дека беше годината :toe:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Најнанајна најнананајна
запеј ми нинанинананајна запеј ми нинанинананајна

сеа ни треба уште рум дум дум и да се откажеме од евроонг со ХЕТ-ТРИК

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ако имаше врски ќе отидеше 96 мислам дека беше годината :toe:
Си има собрано за сега за оваа година она... Калиопи иде на се’ или на ништо...А тргнала на се’...Така да...наздравје...
Митот за Адамсови штотуку се пресели во Македонија

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Рум дум...пуф!

Ебати песната ебати. Нејќам да коментирам срање!

Туку, јас само сакав својата неодлучност да ја споделам со вас...

Дали да ги пратиме Сленг, или Рок Агресори?

Вчера мислев да ги пратиме Сленг. Откако ги чув Рок Агресори...се двоумам.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Незнам дали има или нема :toe: и Вучиќ ја знае пола Европа па син му се покака :toe: како и да е несакам Калиопи да оди не ми по воља...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom