Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Преголема функција на 15тмина старци кои бираат 50% од гласовите. Тотално без везе работа и предмет на сомнежи.
И онај балетанот...одвај гласојте шо си ги прочита и шо викаше на секое да видел како ќе поминии се стручњаци бе во тоа жирито....ја ставиле претседателката на комисија за антикорупција
најдобра песнаСекоја чест!
Oh...you make me wanna fly... high!Жал ми е за Калиопи, тоа беше дебакл во нејзината кариера, по трети пат ја пропушта шансата да не претставува на Евровизија, нигде ја немаше ни по бимовите, не с епојави ни на крајот на сцена - и публиката беше страшно изритирана пред се од СТРАЦИТЕ кои беа во жири, кои не знаеја ни да прочитаат како што треба нешто
така да сега Каљопа ако продолжи да пее во Македонија, тогаш вината за денешниот неуспех нека ја бара во старците кои уште толку ја фрлија во пропаст
Искрено ми е сега жал за неа
ОРОТО ќе остане само наш непребол!!!!!!!
За информација дечките имаат 22-23 години.
Помали се Александар Белов а и Лозановски мислам.
Не се бара годиште. Ако баравме годиште да ги пратевме Калиопи, Наум или Самарџиев? А?
А инаку жива среќа што ќе одат Некст Тајм. Имаат интересна песна, а и пред се дечките се ептен фини. Не им се веруваше дека победија и се гледаше изненадени дека се.
А жива среќа Калиопи што не победи, сега ќе тужи таа овца невидена. Едно 90% кариерата и оди надоле.
А што да се очекува од жирито??? Кај се Џафер и Џокси кои даваа 12ки на Сленг и Динг Донг. Ги исфрлија.
12 члено жири составено од тој и тој на Опера и Балет, тој и тој на Опера и Балет.... тој и тој на МТВ и многу нормално нема зафрканција за Калиопи ќе гласаат, евросонг сериозна работа
Еден респект за идниот хит на годината ГЕНСТА ОРО
Денес беа многу подобри од завчера, ах бе зш не отидов се нервирам во Универзална сала. А и подобро инциденти ќе имаше
И ја приметив сум се пукнал од смеењеНего сум се скршил од смеење кога со кранот го здрвија еден од Некст-тајм у глава. Дали го забележавте тој момент? Се случи кога ја изведуваа песната на крај. Зум, зум, зум - премногу зум! :pos2:
Да, wannabe Слеш - Бонџови модернистички стилДа те замолам биди љубезна и објасни што значи ова?:icon_bigg
Клапушиве со 2 песни веќе имаат свој препознатлив стил ?
објасни им ја да не објаснува кој е најдобарнајдобра песна
нај квалитетна убедливо пред сите
Лозановски има пренајубав глас. Вчера после еврозвизија му бев на журка, ја пееше во живо песнава и има преееедобар глас и не варира како останативе учеснициСекоја чест!