Дајте бе некој нека го стави на YouTube крајот ко ги прогласуваја победниците публиката ко викаше Генгста оро, и ко го лупнаја тој од Next Time по гла со камерата )) Да се изнасмејме здраво уште еднаш сите...
isto od mobimak ne gi registriraa glasovite za sleng ,samo od cosmofon, ama podobro taka kravana ke odese vaka neka odat decava ,barem se nesto novo i ljubovno!Се уморив читајки ги сите постови ептен сте се потрудиле се да доловите и напишете за фестивалот.
Стручноно( читај ретардираното) жири не се нормални, кога почнаа да редат 12 за Калиопи :kesa:се молев било кој друг да победи освен она со Наумче, иако бев за Сленг.
Победија некст тајм бев срекна само затоа што не е Калиопи. Типката се закопа до крајнос. Требаше Сленг да победат ама јбг. Ги приметив дечкине од некст тајм кога на крај публиката викаше генстра оро им падна непријатно. Друго што заприметив е дека во зелената соба сите учесници кога некој друг освен Рум дум думон ке добиеа 12 аплаудираа и беа срекни.
Тоа е тоа бидна помина неколку дена ке читаме и слушаме скандали по медиумо ама секоја работа за 3 дена кај нас се заборава само ке кажам
СРЕКНО НА НЕКСТ ТАЈМ ВО МОСКВА
п.с Кога гласав прво гласав од мобимак за Сленг не добив повратна порака а ми зема пари, па гласав од космофон и дпбив повратна дека гласот е заведен
И јас сакам да ја чујам.Иако сигурен сум дека нема да ми се допаѓа.А да даде некој песната да ја слушнам, нема да биде лошо...
Абе остај жирито, а водителите?Приказна сами по себе.
Еве еден од многуте испади:
Вчера на второто полуфинале водителката:И тоа беше ДЈ Панчо со едни од најголемите евровизиски хитови кои сепак не станаа хитови но еве полека стануваат хитови:pos2::pos2::pos2:
Инаку се сложувам дека беше еден од подобро организираните фестивали , но сепак водителите се црна дамка на манифестацијава.
Значи тој камерманот дефинитивно им е за out.Него сум се скршил од смеење кога со кранот го здрвија еден од Некст-тајм у глава. Дали го забележавте тој момент? Се случи кога ја изведуваа песната на крај. Зум, зум, зум - премногу зум! :pos2: