Колку повторувања правиш у една серија?Склековите прајте ги како сакате само зголемете го бројот .. До сеа ги правам 270 за 40 минути во повеќе серии.. Гледам да смалам на серии да зголемам на пофторувања.Повеќе резултат вака него 3x20 со 45 секунди одмор
Колку можам највеќе правам по 20 другите по 15..Само без многу одмор меѓу серии..Колку повторувања правиш у една серија?
Добар си . Можеш 100 у една серија?Склековите прајте ги како сакате само зголемете го бројот .. До сеа ги правам 270 за 40 минути во повеќе серии.. Гледам да смалам на серии да зголемам на пофторувања.Повеќе резултат вака него 3x20 со 45 секунди одмор
Да влегуе. Со 1000 афтоматски си најјачи меѓу нас, и ние више немаме потреба да се докажуваме, може темата да иде у кантаСпортисти, секс влегуе у категорија склекови ?
Ако влегуе секој ден по 1000 склека :tv:
Ептен некад кога ќе се разбуди црногорското у мене па она прави склекови :tv:
Почињај, не е до програмата, до тебе е, ама ќе ти помогне... (мислам дека е за 7недели а не 6 месеци)Гледам неколку членови ја ставиле програмата 100 склека за 6 месеци.Има резултати од тоа?Да почнам според таа програма?
Да грешка моја 6 недели мислев а 6 месеци сум пишал.Почињај, не е до програмата, до тебе е, ама ќе ти помогне... (мислам дека е за 7недели а не 6 месеци)
Работи, ама треба стрикно да се држиш по планот, секој пон-сред-пет и стрикно по 60-90-120 секунди пауза.Да грешка моја 6 недели мислев а 6 месеци сум пишал.
Да ќе почнам сигурно,нема што да изгубам