П
Паган-др
Гостин
Црна од доле зелена и HEAD со бели букви. Од горе бело, зелено некоја апликација.Матриксот ја зема или таа друга една со зелено?Што везови и кондури си зема?

Везовите ми се Cure, а кондурите Rage.
Црна од доле зелена и HEAD со бели букви. Од горе бело, зелено некоја апликација.Матриксот ја зема или таа друга една со зелено?Што везови и кондури си зема?
Солидна ти е даската со здравје да си возишЦрна од доле зелена и HEAD со бели букви. Од горе бело, зелено некоја апликација.
Везовите ми се Cure, а кондурите Rage.
Фала фала, уште асален снег да падне.Солидна ти е даската со здравје да си возиш
Везовите и кондурите малце ме бунат зошто не ми се баш познати тие фирми
Таа им е фирмата (Rage и Cure) или модели се тоа?
Малце сомнителни се Спорт Лајф, тој Срле (газдата, се знам со него добро) многу дубари правиФала фала, уште асален снег да падне.
Инаку за фирмиве и мене не ми се познати многу, али солидни производи имаат.Од Sport Life ги земав.
Хак,зашо не им се стаиш на Полар,МК сноуборд клубот...или веќе си член?Малце сомнителни се Спорт Лајф, тој Срле (газдата, се знам со него добро) многу дубари прави![]()
Ама ако ти се добри уживај си немаш гајле
Ќути конечно си комплетирав се како што сакав и јок снег! Ми иде да земам се да шитнам вака... Ми седи даската во другата соба и фаќа прашина а јакната и пантолоните ми се на столче, ракавици, маска, марама се на едно место чекаат само да објават некаде дека ќе има снег : )))
Ги знам Полар, бев лани со нив на Кожуф и ме викаа за некаде не знам кај отидоа после натпреварот. Многу пари треба и време со кое што многу слабо располагам во последно време (факултет претежно). Повеќето што се таму се средно (освен постарите на кои работа им е тоа) и немаат некои обврски. Не ми е мене нешто многу сериозно сноубордингот повеќе ми е за опуштање.Хак,зашо не им се стаиш на Полар,МК сноуборд клубот...или веќе си член?
со нив барем не треба да имаш проб.со снег,идат ваму-таму се спремаат за турнири,имаат спонзори,спремна екипа,се им е на место ко шо ги глеам...освен ако не те кочат парите...знам скапи се али ако си сериозен со ова и имаш некоја пара зш да не се зачлениш...
http://www.zarelaz.com/Незнам кај да прашам па ајде овдека, дали знае некој дали има снежна покривка на Маврово? И колку е ако има ?
И ти ли се заеба тогаш : )))Ејјј не спомнувајте снег пошо ке задавам некого! Од цел снег што се прогнозираше доволно заврна само на шапка бев на 6ти се качив горе и условите беа следни:
Немаше полудневна карта, имаше доволно снег ама не на стазите кој што беа пуштени, работеше жичарата Тетекс - Аеродром и двата нивни ски лифта другото се беше во застој, Магла видливост 4 метри максимум, автоматски имаше гужва... со еден збор следниот пат не одам на шапка!
Следниот пат ке прежалам 1300 за маврово ама барем ке бордам асално.
Па не е баш како скејтборд ама има сличности. На почеток многу ќе паѓаш ама ако сакаш за 15-20 минути ќе научиш да возишВозам санка по малку и скии ама баш сакам со сноуборд да се пуштам да видам какво е дали е исто како и со скејт борд.
Тоа вчера и кажував на мајка ми, како се е обратно кај нас : )))Има некој скокнато до Маворово сега брзо? Или до Кожув? Каква е ситуацијата? Ми се скија ми се плачи, нема каде, а ко за малер цела Европа е завеана од снежно невреме.
Да не сме ние некој изроди мамата????
Бев пред 10ина дена и ептен беше добро, ама ептен! Не ми се веруваше дека некогаш ќе кажам вака за Маврово : ))) Се скоро работеше иако беше вторник, картите беа по пристојна цена 600 денари полудневна, 800 целодневна (ако платите +50 денари од цената, кога ќе ја враќате картата назад добивате 150 денари назад). Снег имаше ептен, ги имаа пуштено топовите (што исто позитивно ме изненади) и времето се погоди перфекција, цел ден сонце пукаше. Е сега лоша работа е што гледам на прогноза дека дожд ќе врне неделава и ако е точно ќе ни го стопи снеготМаврово како е ситуација?