ја иам таа последнатаМногу интересни ми се овие изданија на ТРИ, супер наслови и естетски убаво средени.
Прегледај го приврзокот 354656
И мене ме интересира дали вршат достава до дома или до пошта.de pak, da povtorime, ednas imam prasano, ama za u sekoj slucaj.
naracka od book depository za vo mkd, so treba da znam?
ima li nekoja gorna granica nad koja carinat?
ti nosat do doma, na adresa, ili treba po posti / kargo da gi baras?
kakvi iskustva imate?
kje bidam doma od vikendot, pa sakam em da iskoristam black week, em da ne gi vlecam nataki navaki
de pak, da povtorime, ednas imam prasano, ama za u sekoj slucaj.
kakvi iskustva imate?
kje bidam doma od vikendot, pa sakam em da iskoristam black week, em da ne gi vlecam nataki navaki
loso toa so dostava mesec dena, ne a tepame meckata takaЗа книги нема царина, данокот е 5%, најчесто не наплаќаат ништо, евентуално царинска евиденција ако по некој случај помине низ царина.
Дали ќе дојдат до дома или не, зависи од поштарот дали ќе ги донесе или ќе ти остави картонче. Ако се повеќе книги што значи потежок пакет, многу веројатно ова е второто - дека ќе треба да се земат пошта. Воопшто не зависи што има во пакетот или од каде е нарачан.
Од нарачка до пристигање некои 2-3 недели просек, а како стојат моментално работиве во наша пошта може и повеќе од еден месец.
Најмала нарачка 40 евра, најголема 63.34 евра. Ми ја имат донесено до врата, ми имаат оставено картонче и да одам да си подигнам од пошта и еднаш ми се погоди еден поштар од брачата што ми ѕвонеше на мобилен кога не бев дома и ми рече: море што ќе га одиш до пошта и ќе треба да гу враќам, оваа продавница од спроти ќе гу оставам.de pak, da povtorime, ednas imam prasano, ama za u sekoj slucaj.
kakvi iskustva imate?
3 пати имам нарачано книга и ми ги носи поштарот до дома, стигнуваат за 2-3 недели.de pak, da povtorime, ednas imam prasano, ama za u sekoj slucaj.
kakvi iskustva imate?
Ако очекуваш нешто да најдеш по нашиве книжари, ако збориме за литература на англиски... Со исклучок на Академска, со среќа. Белград е веќе друго, но ако имаш стварно можност.kako so se naviknav poslednive 4 godini, se da mi stiga za 2-3 dena na tacna,
mislam deka kje go preskoknam ova book-depository
podobro kje bide nekoj shoping niz knizari po skopje i belgrad dodeka sum doma.
inaku, za black friday, po knizarite kaj nas, kako se shemite? samo toj vikend davaat nesto popusti
ili ostavaat i posle toa nesto? treba da stignam petok kasno, neznam dali kje stignam vikendov da odam do skopje.