- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.700
- Поени од реакции
- 36.532
Мхм, ама таа намерно. Едниот примерок (првиот кој го најдов) е толку оштетен, што буквално сите страници му се вадат.Патем, замоци на гневот, два пати???
Мхм, ама таа намерно. Едниот примерок (првиот кој го најдов) е толку оштетен, што буквално сите страници му се вадат.Патем, замоци на гневот, два пати???
Матица имаат очајни корици, би ја одминал на штанд книгава зошто делува на некоја трилер лимонада. Среќа во библиотека ја земав со некои други корици што стилски одговараат на содржината. Уствари не ни знам дека е од матица ова издание ама ваков им е стилот на нивните корици мора да е од нив.
Исто и јас. Од Или-Или ми рекоа дека имало техничка некоја заебанција со печатењето на таа книга и многу примероци им биле такви. И јас ја имам со скинати страници, ако некој ја начека некаде да се продава втора рака нека ми пише.Мхм, ама таа намерно. Едниот примерок (првиот кој го најдов) е толку оштетен, што буквално сите страници му се вадат.
Јас ќе ти ја подарам Злате. Ако списоков мој не ме лаже, ја имам два пати.Прегледај го приврзокот 331373
Прегледај го приврзокот 331374
Остана уште Дваесет и првиот. @Sussaro ја нема кај чичкото на Рекорд.
Ремек дело. Мене ептен ме бендиса