може и пред да паднат, во возух да се фаќаат лисјата ... највеќе ме нервира од комуналец кога ќе земат со 2-такните дувалки се ќе засмрдат на масло и бензин...А да си ја затвориш темата? Не губи време овде, имаш лисја за метење. Со метла
Од каде знаеш како се однесува селанец со 4 одделение?Со вакви работи се замара само човек без работа. Седи дома, гледа што прават соседите и ја планира штетата од листовите од дрвото.
25-26год си, а не 65 год.
Џабе во секоја тема се кажуваш, дека си со факултет кога се однесуваш како некој селанец со 4 одд.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Оди кај старата воденица, напуштената, и таму да си се затвориш - твоја си е.Zdravo komsijata nasadil elki na ograda 50cm od prozorot na moja soba ,koga ge porasnat nema da ima dobra svetlina vo sobata ,sto moze da prevzemam
Ова веќе делува на сериозен проблем. Земи си адвокат и директно на суд. Немој да губиш време.Zdravo komsijata nasadil elki na ograda 50cm od prozorot na moja soba ,koga ge porasnat nema da ima dobra svetlina vo sobata ,sto moze da prevzemam
Рефлектор еден. После тужи го за сметката за струја. Нека знае кај му е местото.Zdravo komsijata nasadil elki na ograda 50cm od prozorot na moja soba ,koga ge porasnat nema da ima dobra svetlina vo sobata ,sto moze da prevzemam