Ситница што ме нервира

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Ме нервира идиотската песна “Излези момче.... “ - ретко глуп текст : ))

И да... ме нервира MaxTV што касни и што идиотскиве комшии над мене урлаат на секој гол, а јас истото го глеам 15-20 секунди покасно...
И со баскетот исто беше и со ракометот... Кај мене уште “као жустро и неизвесно“ а надвор почнале петарди да пукаат...

Тапа невидена :)
Хахаха тотално се согласувам со тебе, исто како јас да сум го напишала ова .:pipi:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Хахаха тотално се согласувам со тебе, исто како јас да сум го напишала ова .:pipi:
Абе лош ракопис имам, па затоа можам да си познаам дека јас сум го пишал :pipi: Иначе, верувам дека многу луѓе го имаат проблемов :)

Истово се дешаваше коа се играше СП у фудбал, седнати у кафичине низ центар... Е се тоа убаво, арно ама у еден кафич иде преку макств у другиве преку кабелска...Јас баксузот нормално се погоди таму кај МаxTV да глеам, у превод сникма со 20секунди каснење.

Е сеа ај, ракомет/кошарка почесто има дешавки, али фудбал... Си отидов на полувреме :)

Друго што ме нервира...
- Како бе цела Македонија преку ноќ почна да се разбира у ракомет? Буквално сите? Жени/девојки што немаат по 1 утакмица глеано претходно наеднаш почнаа да пцујат, и да разбираат што се десил, кој бил крив, како требало некој на некого да подаде, како Шундо ова-она напраил...

Секоја чест за ракометарите, ама искрено ја мрзам еуфоријава од “квази навивачиве“ и поготово навивачките. Еден клип глеав прееска у канал 5 како навивале... ми се згади, жени пцујат растураат...

Ко што преку ноќ научија ракомет, да се насочат на нешто друго попдродуктивно, има бајаги да напреднеме ко земја. Очигледно бајаги се паметни припадничкиве на понежниов пол кај нас, ние сме ги потцениле уствари.

И да... Така ме нервираат постови на форумот кои се на македонски, ама со енглески примеси ... не знам што мислат тие што ги пишуваат, дека им даваат некој “шмек“ уствари?
- Не бе бате, идиотски делува... Само ти мислиш дека ако пишеш некој интернационализам кој си го слушнал у најновата епизода на Хаус си попаметен, се лажеш!
Помлади деца има овде на форумов, а и серииве што денес се на мода се турски, индиски итд итд, можеш да замислиш ако почне младинава да вметнува турцизми како би изгледал еден пост :pos:

Така што, chill out и прекинете со англиски зборови у постови, it's enough
! Ја ова добронамерно, мислам мене што ме нервира си кажувам, if you know what I mean...Стварно е stupid овој начин на пишување :)

како не ве мрзи alt-shift толку често стискате, стварно не ве сфаќам.

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Ме нервира кога ке се спремам за да излегувам некаде и пред излегување ке си ставам сјај за усни и веднаш штом ке излезам надвор дувне ветар и целата коса ке ми се залепи на сјајот и после по косата сјај... Амаааан! (n)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.229
Хмм, кога излегувам негде (а се брзам ептен), чекам лифт па ми текнува дека клучот сум го заборавил (или нешто сл.), се враќам го земам клучот а лифтот во меѓувреме отишол па го чекам наредниот и на автобуска станица за 20 секунди не го фаќам автобусот кој пред очи ми бега :) Да не сум го заборавел клучот на време ќе сум стигнел.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Александар Блажевски и ептен моронската раја која оди и пее на неговите забави.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
me nervira so mi se javuvaat od rabota za razno razni gluposti koga sum sloboden

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Додека студирав музика кога ми збореа - абе тебе ти е супер, лесно, не се замараш... Ај иди ти полагај хармонија и вежбај клавир да те видам колку лесно ќе ти биде!

Кога зборот EPIC се употребува all-the-time.

^amfibija^

vodozemec
Член од
31 јануари 2012
Мислења
38
Поени од реакции
14
мене се можи да ме нервира, ама јас си се трудам да не се нервирам, оти после се нервирам што сум се изнервирала...
као да речиме, мајка ми, секој ден се јавува како некој инспектор и тупи што сум направила за јадење и никако да свати дека секој ден не се јади-арч се прај!!! ... ама џабе и одговарам исто секој ден-мисли ќе ми го опраи дефектот...

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
ме нервира кога некој јаде со отворена уста и буквално можеш да му го видиш јадењето, луѓе кои немаат манири

Член од
6 август 2012
Мислења
123
Поени од реакции
39
Se nerviram koga nekoj mi soli pamet
se nerviram koga mora da pijam zesko kafe
se nerviram koga treba da odlucam nesto,a nemam sila
se nerviram omilenoto jadenje ke go utnam ups(ova ne go citajte)
najmnogu se nerviam sto se analiziram sakam da sum tolku opustena i da uzivam,ama toa eb.custvo lele sto bi bilo koga bi bilo me jade mnogu ,mnogu se nerviram

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
I get nervous when...
Па аман,кога некој грицка нокти! Ми се чини,можам да му/и свирнам еден песник 2 дена да оди ко со чинели удрен...
седам до другар в школо шо грицка нокти и многу пати се имаме скарано поради тие негови прости нокти,а цели му се изедени,живакот е до половина -.-

F

FuckYouAll

Гостин
Ме нервират ко ќе требит да чекам некој/а а ми рекле дека за 5-10-15 не е важно минути дека ќе дојдат, ам кажи мамето твое за еден сат таму ќе сум да знам, не да ме мамиш и да чекам ко улав.
И ко ќе пробат да ме заебит некој за нешо.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Интензивно користење на дијалетки на јавни форуми.

Kajgana Shop

На врв Bottom