P
Patience
Гостин
Кога јадат со (полу)отворена уста и мљацкаат за сите пари.
Кога џвакаат мастика гласно....
ауф за ова ми се чини да ги исечам со моторна пила и да ги запалам истовремено...................[DOUBLEPOST=1437858079][/DOUBLEPOST]Кога јадат со (полу)отворена уста и мљацкаат за сите пари.
ждригат и прдат или само мљацкање има ??По интензитетот колку ме нервира и создава бес во мене, не е баш ситница ама ај...
Која е таа огромна потреба кога ќе се влезе во гнасен патнички автобус во 4-5 сабајле и само што ќе се сместат на седиштата и автобусот ќе тргне- почнуваат како кобили да јадат сендвичи, бурек со месо, колачи, чипсови да грицкаат и при тоа толку дебилни звуци да произведуваат што ми идело од кожа да излезам од нервоза и сета коса што ја имаат до влакно да им ја искубам...Ете до толку ме нервира...
Што правевте до 5 сабајле дебили? Чекавте ли на седиштата во автобус да јадете?
И врвот е кога ќе погледнам некој после тоа прстите како ги лиже и микробите од гнасните и смрдливи седишта ги пренесува во уста...
Среќа што во просек 1 годишно се возам во ваков автобус...Ретко два пати...
Кога ќе ми се одлепи држачот за тоалетна у вц и ќе падне тоалетната на мокри плочки... Ќе го бушам со хилтата и ќе го заштрафам со 12-ка штрафови мамицата негова
Ова, кога шлапаат додека се бакнуваат и додека јадат. Значи тогаш сум во состојба да удрам некој!Кога џвакаат мастика гласно....