Ситница што ме нервира

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.997
Поени од реакции
24.454
Sve toa ok so rezervni klucevi, no sto ako ja zatvorite so klucot postaven vo brava od vnatresnata strana? Imam OCD okolu vratata koga ke ja otvoram, po 3 pati proveruvam dali sum go izvadil klucot.
Скроз ве сфаќам сите и по мене најпаметно е овие што направија, плати си бравар 2 бона, раатот што ќе го добиеш за тие пари е неспоредлив.

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Другари што имате вакви врати какви што ги спомнавте погоре налет на животот што го живете, за тоа стресови да имаш е непотребно а вие ги имате, би ги имал и јас ако ја имам секако многу се нелогично направени.Еднинствено убава работа за овие врати е дизајнот и изгледот -пример ако носиш некое маче дома со самото тоа што ја гледа вратата знае дека влага и мора да го прими меѓу нозе во спротивно нема излез.

E

enzo8

Гостин
Sve toa ok so rezervni klucevi, no sto ako ja zatvorite so klucot postaven vo brava od vnatresnata strana? Imam OCD okolu vratata koga ke ja otvoram, po 3 pati proveruvam dali sum go izvadil klucot.
Првин ја отварам вратата, го ставам клучот од надвор пошто ќе клучам секако и после излагам и облачам јакна и патики :D

Другари што имате вакви врати какви што ги спомнавте погоре налет на животот што го живете, за тоа стресови да имаш е непотребно а вие ги имате, би ги имал и јас ако ја имам секако многу се нелогично направени.Еднинствено убава работа за овие врати е дизајнот и изгледот -пример ако носиш некое маче дома со самото тоа што ја гледа вратата знае дека влага и мора да го прими меѓу нозе во спротивно нема излез.
Неможам да разберам зошто вака функционираат, многу ретко да видам обични врати со квака од надвор, барем тука во Германија кај што сум, а тоа ми е работа, цел ден сум на туѓи врати. :ROFLMAO:
Ај за згради можам да разберам, сите имаат долу ѕвонче, стискаш и некој ти отвара улазни врата ама горе по станови? Не сфатливо ми е.

Последно уредено од модератор:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
1. Кога некој се знае (или па всушност може и само иметo му го знае) со газдата на некоја фирма, и случајно така уз муабет нешо се праи па ќе му го спомне името у контекст на „се знам сo X, ќе средиме баце, уживај“. Најчесто со некоја надменост го кажуваат тоа луѓето, као демек „се знам ја со фаци од градов брату шотие, у шемата сум“.

2. Вакви раменици кај машки (кај жени го неам приметено ваљда, добро е, или барем не ми текнува во моментов), драстично далеку од 90 степени
1718970163561.png
Страшен комплекс ќе ми беше ова, фала ти генетико што го немам.

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
1. Кога некој се знае (или па всушност може и само иметo му го знае) со газдата на некоја фирма, и случајно така уз муабет нешо се праи па ќе му го спомне името у контекст на „се знам сo X, ќе средиме баце, уживај“. Најчесто со некоја надменост го кажуваат тоа луѓето, као демек „се знам ја со фаци од градов брату шотие, у шемата сум“.
+1

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.923
Поени од реакции
44.974
Не ме нервира а можда и ме све да ти ебам, која е поентата на трите точки што една особа who shall not be named ги става пред почетокот на секој пост.
Што е тоа, трејдмарк некој, препознатлива да е? Трите точки се сржта на мојата интернет персона и без нив јас сум никој и ништо? Што е поентата?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.984
Поени од реакции
83.347
Не ме нервира а можда и ме све да ти ебам, која е поентата на трите точки што една особа who shall not be named ги става пред почетокот на секој пост.
Што е тоа, трејдмарк некој, препознатлива да е? Трите точки се сржта на мојата интернет персона и без нив јас сум никој и ништо? Што е поентата?
Цитирам твоја реченица, во недовршена форма и го довршувам твојот пост, за да докажам поента некоја.

У тој случај е океј да ставам три точки испред моето. Почнувам со мала буква.

У тој случај е океј. Секако, не у сите случаи.

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Џонтра ископал информации за сите членови и им се обрќа со вистинските имиња :misticen:
По ваков сплет на настаните, членовите се повлекуваат и пасивно ги следат дискусиите. :uzi:

Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
Џонтра ископал информации за сите членови и им се обрќа со вистинските имиња :misticen:
По ваков сплет на настаните, членовите се повлекуваат и пасивно ги следат дискусиите. :uzi:
Ногу си го сака тате,исто така.

Kajgana Shop

На врв Bottom