Ситница што ме нервира

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Што си ти бе? Лист хартија?[DOUBLEPOST=1449399024][/DOUBLEPOST]
Никад на било кој кружен тек у градов неам сретнато ова, чак ни у Кандахар на кружните текови шо им ги напраија таму, преку Вардар, на Алкаида.
На кој кружен тек ти е ова?
Охрид.На сите.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Гласно смеење и пискање на тинејџерки во добата адолесценција онака на сред чаршија. Ок е тоа дека такво им е времето и дека сето тоа индиректно претставува повик кон машките да ги забележат, ама во последно ме напиздува. Онака в гла ме удира трап трап некој туп звук.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Гласно смеење и пискање на тинејџерки во добата адолесценција онака на сред чаршија. Ок е тоа дека такво им е времето и дека сето тоа индиректно претставува повик кон машките да ги забележат, ама во последно ме напиздува. Онака в гла ме удира трап трап некој туп звук.
A koa piskaat glasno vo krevet ne ti smeta? :D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
A koa piskaat glasno vo krevet ne ti smeta? :D
Рака на уста се става.

Он топик:
Комшиите што се натпреваруваат кој е погласен во 6 саат сабајле.
Мада можда не е ситница....

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.655
Поени од реакции
8.086
Ги бришам наочарите онака скроз, употребувам и повеќе марамчиња за да нема апсолутно ништо, ни точка, нејќам ич замачкани стакла. И нема да помине ни 10 минути, од нигде некаде отисок од прст или дамка. :mad:
И мене ова ме нервира, поради тоа што стаклата на наочарите пробував со повеќе марамчиња, салфетки, тоалетна хартија, па дури и со сјај да ги бришам а и никако памет да ми дојде кога навечер ги вадам за спиење да ги ставам во футрола стаклата на наочарите ми се партал испоизгребани. Ај кога ги купив и им ставив диоптер ги пазев како очите во глава ама време проаѓаше и се повеќе и повеќе заборавав да ги пазам. И не се само едни па ова мое понашање со наочарите ќе се искорени туку сум сменил еден куп заради ова и памет не ми доаѓа :yid:

Сега нови ќе купам и овој пост нека ми биде ум за следните :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
И мене ова ме нервира, поради тоа што стаклата на наочарите пробував со повеќе марамчиња, салфетки, тоалетна хартија, па дури и со сјај да ги бришам а и никако памет да ми дојде кога навечер ги вадам за спиење да ги ставам во футрола стаклата на наочарите ми се партал испоизгребани. Ај кога ги купив и им ставив диоптер ги пазев како очите во глава ама време проаѓаше и се повеќе и повеќе заборавав да ги пазам. И не се само едни па ова мое понашање со наочарите ќе се искорени туку сум сменил еден куп заради ова и памет не ми доаѓа :yid:

Сега нови ќе купам и овој пост нека ми биде ум за следните :)
Имаш влажни марамчиња во Кам специјално за наочари. Јас само со вакви ги бришам, 60-70 денари дали се, а има внатре 50 парчиња.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Седaт пoвеќе луѓе нa мaсa, јaдaт и некoј глaснo пoчнувa дa лиже прсти. Ужaс.
Всушнoст, немaње мaнири и културa ми пречи aмa тoa е.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Koga mi odi nekoj pred noze i se vlece ko gzno crevo i zgora na se go zaftil/a cel trotoar i osmici mi prai, te levo te desno. :mad:

Ili pa kje zastanat dvajca na sred trotoar/supermarket ili sl. i muabet kje pocnat i gleas cel premin go zafatile oset jok da se pomerat :mad: ko spomenici skameneti. :mad:

Ili koga nekoj paralelno so mene vo isto vreme diskutira i mi upagja vo zbor. :mad:

Itn itn itn...:mad:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
кога таман си го дочекал моментот за гледање филм и во тој момент влегува мајкати пушта правосмукалка...

Втора ситуација спиеш во недела и само слушаш како работи правосмукалката отворени пенџери, надвор мешалка, трет сече дрва и уште фали сирена од Северна Кореја...

4-ednostavni-no-efikasni-nachini-da-gi-nervirate-site-okolu-vas-www.kafepauza.mk_.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom