Ситница што ме нервира

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
тоа не се ситници
Се согласувам ептен ама на една работа ако и дадеш многу значење и силен противнички став станува проблем. Секојдневно се среќавам со овие особини поради луѓето кои ме опкружуваат али свесно си ги диригирам како ситници или помалку битни работи. Секој си ги носи последиците на својот карактер позитивни или негативни. Признавам дека во одредена ситуација знае да те изнервира до крај карактер како горе наведените али самоконтролата е мајка опстанка.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Тресење на цигаре насекаде освен во пепељара.

Чаши и филџани напикани во судопер со мрсни тањири. Се на куп. Одвратно!

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Кoментaтoрите нa спoрт клуб, шкрипење сo метaлнa вилушкa/лaжицa пo другa пoвршинa...

Врaпчињa нa прoзoр oтсaбaјле(aкo сум ненaспaнa);
кoa ќе легнaм пoкaснo oд билo кoјa причинa и не мoжaм дa зaспијaм пa чмaaм, пa ќе се изнервирaм зaшo чмaaм и не мoжaм дa зaспијaм и кoгa oд премoр не мoжaм дa зaспијaм :toe: (не се бaш ситници:unsure:)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Жолто-Светло Зелена комбинација на линии во АутоКад, а сите со таа комбинација цртаат.:brlav:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.518
1. Мачки во февруари (додуша не е ситница, цел февруари сум ненаспан)
2. Зборот "корни" наместо "корнери", во фан-клубовите на форумот најчесто :uzi:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
Праење наудрен (смртна казна одма).

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Кога ќе го слушнам гласот на мајка ми - Еј, дојди нешто да ми покажиш на компјутеров, нешто пак ми се отвори! - Умира мал дел од мене секој пат, зошто знам дека ќе потрошам саат време со неа, и наместо да научи, нареден пат пак мене ме вика.

Оставање чинии, чаши насекаде, ненаместен кревет, расфрлани работи ... Неред многу ме нервира.

Kajgana Shop

На врв Bottom