Сингл, повеќе години?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Види Мартин. Кога запознаваш некој виртуелно, си создаваш слика каков сакаш да биде, не каков е всушност. Не треба да се надеваш дека првата која ќе те покани на кафе ќе те викне и во кревет. Кога ставаш карактер на тој лик од форум на пример, работите не излегуваат секогаш како што очекуваш. И уште еднаш, тотално погрешно е да очекуваш дека некоја ќе ги рашири нозете само затоа што те поканила на кафе. Не треба да губиш надеж, симпатичен дечко си, но не значи дека ако си симпатичен сите девојки кога ќе те видат треба да се трескаат од земја по тебе и да ги шират нозете. Не го знам целиот муабет, затоа не сакам да ја правдам девојката, можеби навистина ти дала лажна надеж со муабетот. Но запомни, додека не запознаеш човек во живо, не верувај на виртуелните муабети.
Дај друга случка, во оваа ептен си летнал без потреба. И биди искрен, бараш врска или само секс?
Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Сепак беше многу неферски од неа бидејки на скајп ми даде лажна надеж. Ми звучеше како да е навистина заинтересирана за мене и ми кажуваше секакви фини ствари на кои секој неискусен како мене би наседнал.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Сепак беше многу неферски од неа бидејки на скајп ми даде лажна надеж. Ми звучеше како да е навистина заинтересирана за мене и ми кажуваше секакви фини ствари на кои секој неискусен како мене би наседнал.
Абе ропак, со ваков став, за романтика и тиа ствари ќе си играш со десанка само. Дај малце мисли како муж ебаго !

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Разбуди се Мартине,не живееме у Америка,ехее колку ќе се среќаваш со овакви случаеви..

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
тргни на страна виртуелниот пристап, како иделе работите за тебе во реалниот пристап и зошто доаѓало до корпи? наведи пример, не знам во кафана диско, нешто слично?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.042
Тоа е проблемот - што неискусните секоја финоќа покажана спрема нив од страна на женска особа погрешно ја толкуваат како флерт. Не те излажала друже, погрешно си ја сфатил. Не викам не, можно е и да грешам, не знам што све сте зборувале.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Јас сум сигурен дека погрешно си сфатил пошо знам за кое девојче се работи.
Заинтересирана да ти помогне да решиш нешто од проблемов,сигурно да ама заинтересирана за клецкање?
Пеер не биди смешен.

ти го стаила смајлиот кај што летаат срциња на скајп или ?
п.с овие работи се решаваат меѓу вас, грешиш што ги изнесуваш јавно во темава.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Епа сега имаш искуство повеќе. Не верувај во се што ќе прочиташ. Ти кажав, имала друга слика за тебе во главата, во живо друго било. Аман не треба да се разочараш толку од еден скајп разговор, ебате. Овде си ги кријат резилите, но можам да гарантирам дека половина од машките што пишуваат тука го имале сличното искуство. Ние жените знаеме да бидеме сурови, знаеш тој глуп мајчински инстинкт кога постојано го бараме најидеалниот кој треба да не оплоди. :) Не губи надеж, има и други риби во морето.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Не губи надеж, има и други риби во морето.
Јас изгледа сум залутал во некоја пустина па затоа нема ниедна риба. Да си каснам и јас малце рибешко. Почнав и вкусот да му го заборавам веќе:D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас изгледа сум залутал во некоја пустина па затоа нема ниедна риба. Да си каснам и јас малце рибешко. Почнав и вкусот да му го заборавам веќе:D
Епа нема братче да најдеш седејќи пред компјутер. Може и ќе најдеш, но во иднина ако ти пратат вакво <3, не значи дека She wants the D... :D
Девојките имаат таков начин на комуникација со срценца, смајленца, гушки и друго. Нареден пат барај другарка, не врска. Откако ќе видиш дека другарката е заинтересирана за нешто повеќе е тогаш почнуваш да си правиш филмови за нешто повеќе.

L

Luki Junior

Гостин
Кажи даде колку срценца ти имам тебе пратено на скајп? И ти заклучи од сето тоа дека сум лудо вљубена во тебе?
Даде, ти си лудо вљубена у мене, само шо го немаш оште осознаено тава... :D:D:D:D:D

Член од
24 април 2011
Мислења
300
Поени од реакции
162
Јадете трици безвеза, дечки.
проблемот е во девојката, а не во него.
Т.е., прблем е ако енму му се допаѓа таква идиотка.
Значи сите девојки се со проблем....Маживе му љубоморат... а само овој фраеров ( алијас Марко Булат ) од Бушаво чешмиче е кул.....Значи сите што не мрсат 10 години се кул ( дури и сложните калуѓери во петок мрсат )....Епа Марко Булат т.е Мартин 1987 решение на твојот проблем е калуѓер ( Иди док си млад ).......

Kajgana Shop

На врв Bottom