Сингл, повеќе години?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Даде, ти си лудо вљубена у мене, само шо го немаш оште осознаено тава... :D:D:D:D:D
Дада ти е лудо лута на тебе се уште, ама ај... Само пенали правите, ама ќе ви дојде паметот кога дада веќе нема да е тука.. :)

L

Luki Junior

Гостин
Дада ти е лудо лута на тебе се уште, ама ај... Само пенали правите, ама ќе ви дојде паметот кога дада веќе нема да е тука.. :)
Даде, ќе пиеме по едно ладно пивце за први мај, ќе апнеме некоја тулумба од бисер да ти се разблаже душичката, и одма ќе ми се одљутеш.... Плус, мислам се дали да ти купам некоо слатко поклонче, или не.... :D:D:D:D

Него, Мартине, златно дете, не се врзувај на маабетите на тукашните моми.
Сите или имат дечко, или са мажени, или си имат некој шо ги работе систематски... Финтата е да најдеш некоја шо го нема тава, и да си презентираш потенцијалите како некој паун... За да биде нешто... Него јас ти викам, ќе идеме до Пустец и завршена работа... Така и така и мен од дома мајка ми и тета ми запнаа да ме женат. :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Даде, ќе пиеме по едно ладно пивце за први мај, ќе апнеме некоја тулумба од бисер да ти се разблаже душичката, и одма ќе ми се одљутеш.... Плус, мислам се дали да ти купам некоо слатко поклонче, или не.... :D:D:D:D

Него, Мартине, златно дете, не се врзувај на маабетите на тукашните моми.
Сите или имат дечко, или са мажени, или си имат некој шо ги работе систематски... Финтата е да најдеш некоја шо го нема тава, и да си презентираш потенцијалите како некој паун... За да биде нешто... Него јас ти викам, ќе идеме до Пустец и завршена работа... Така и така и мен од дома мајка ми и тета ми запнаа да ме женат. :)
еее луки кај најде во Бисер, па носи ја во Шуш Муш :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Сепак беше многу неферски од неа бидејки на скајп ми даде лажна надеж. Ми звучеше како да е навистина заинтересирана за мене и ми кажуваше секакви фини ствари на кои секој неискусен како мене би наседнал.
Ti bre uste si tuka :eek: ....a be idi izlezi nadvor , tuka ne ocekuvaj da najdes devojka .
Si ja kaza makata , ti kazaa sto treba da pravis ...idi sega primneni nesto ...ali nadvor , vo zivo, tet a tet, a ne na forum ili skype.:)

Член од
7 април 2013
Мислења
206
Поени од реакции
329
Е Маци, Маци, немаш среќа. Ти таман се понада дека ќе пецнеш нешто, она лезбејка била... :)
Не сум,но не сум ни заинтересирана за Мартин.Ако излеземе,ќе треба само кафе да пиеме.Акција камо?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Да да мисли си ти дека сеуште сум девица. Си имам јас една на страна која ми е само за тие работи. Не е нешто посебно по изглед ама барем ми пружа убав провод :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да да мисли си ти дека сеуште сум девица. Си имам јас една на страна која ми е само за тие работи. Не е нешто посебно по изглед ама барем ми пружа убав провод :)
Нели немаше никаква, сега испаѓа дека имаш за клецање? Де договори се што имаш и што немаш.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Имам за клецкање, ама да бидам во врска со неа, нема шанси. Не е мој тип, таа ми е само за добар провод кога ептен ке ми се присака :D
--- надополнето: 22 април 2013 во 10:46 ---
Патем кажано завчера се ишишав и си купив гел (првпат по козјнае колку време) . Сега малце ми студи на главата :D

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Имам за клецкање, ама да бидам во врска со неа, нема шанси. Не е мој тип, таа ми е само за добар провод кога ептен ке ми се присака :D
--- надополнето: 22 април 2013 во 10:46 ---
Патем кажано завчера се ишишав и си купив гел (првпат по козјнае колку време) . Сега малце ми студи на главата :D
Bravo za potegot(y) znaci vredele sovetite...ajmo sega trk vo akcija:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Убаво ти стои. Сега од некаде очекувам ликов од сликава да се регистрира и да те обвини за кражба.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Убаво ти стои. Сега од некаде очекувам ликов од сликава да се регистрира и да те обвини за кражба.
Зар не гледаш дека сум јас истиот. :D Некој очигледно треба да иде на очен лекар

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зар не гледаш дека сум јас истиот. :D Некој очигледно треба да иде на очен лекар
Фала богу рано ми е за наочари. Али дефинитивно после темава ќе идам да се преиспитам да не халуцинирам или ова навистина се дешава.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Фала богу рано ми е за наочари. Али дефинитивно после темава ќе идам да се преиспитам да не халуцинирам или ова навистина се дешава.
Ако не веруваш дека сум јас ке ја прикачам сликава во поголема варијанта, заедно со сликата како што изгледав претходно

Kajgana Shop

На врв Bottom