N
Nessa Alcarin
Гостин
Дада ти е лудо лута на тебе се уште, ама ај... Само пенали правите, ама ќе ви дојде паметот кога дада веќе нема да е тука..Даде, ти си лудо вљубена у мене, само шо го немаш оште осознаено тава...![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Дада ти е лудо лута на тебе се уште, ама ај... Само пенали правите, ама ќе ви дојде паметот кога дада веќе нема да е тука..Даде, ти си лудо вљубена у мене, само шо го немаш оште осознаено тава...![]()
Даде, ќе пиеме по едно ладно пивце за први мај, ќе апнеме некоја тулумба од бисер да ти се разблаже душичката, и одма ќе ми се одљутеш.... Плус, мислам се дали да ти купам некоо слатко поклонче, или не....Дада ти е лудо лута на тебе се уште, ама ај... Само пенали правите, ама ќе ви дојде паметот кога дада веќе нема да е тука..![]()
еее луки кај најде во Бисер, па носи ја во Шуш МушДаде, ќе пиеме по едно ладно пивце за први мај, ќе апнеме некоја тулумба од бисер да ти се разблаже душичката, и одма ќе ми се одљутеш.... Плус, мислам се дали да ти купам некоо слатко поклонче, или не....
Него, Мартине, златно дете, не се врзувај на маабетите на тукашните моми.
Сите или имат дечко, или са мажени, или си имат некој шо ги работе систематски... Финтата е да најдеш некоја шо го нема тава, и да си презентираш потенцијалите како некој паун... За да биде нешто... Него јас ти викам, ќе идеме до Пустец и завршена работа... Така и така и мен од дома мајка ми и тета ми запнаа да ме женат.![]()
ДевицаА Мартин шо си во хороскоп?
Ti bre uste si tukaИскрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Сепак беше многу неферски од неа бидејки на скајп ми даде лажна надеж. Ми звучеше како да е навистина заинтересирана за мене и ми кажуваше секакви фини ствари на кои секој неискусен како мене би наседнал.
Не сум,но не сум ни заинтересирана за Мартин.Ако излеземе,ќе треба само кафе да пиеме.Акција камо?Е Маци, Маци, немаш среќа. Ти таман се понада дека ќе пецнеш нешто, она лезбејка била...![]()
Да да мисли си ти дека сеуште сум девица. Си имам јас една на страна која ми е само за тие работи. Не е нешто посебно по изглед ама барем ми пружа убав проводДевица![]()
Нели немаше никаква, сега испаѓа дека имаш за клецање? Де договори се што имаш и што немаш.Да да мисли си ти дека сеуште сум девица. Си имам јас една на страна која ми е само за тие работи. Не е нешто посебно по изглед ама барем ми пружа убав провод![]()
Bravo za potegotИмам за клецкање, ама да бидам во врска со неа, нема шанси. Не е мој тип, таа ми е само за добар провод кога ептен ке ми се присака
--- надополнето: 22 април 2013 во 10:46 ---
Патем кажано завчера се ишишав и си купив гел (првпат по козјнае колку време) . Сега малце ми студи на главата![]()
Зар не гледаш дека сум јас истиот.Убаво ти стои. Сега од некаде очекувам ликов од сликава да се регистрира и да те обвини за кражба.
Фала богу рано ми е за наочари. Али дефинитивно после темава ќе идам да се преиспитам да не халуцинирам или ова навистина се дешава.Зар не гледаш дека сум јас истиот.Некој очигледно треба да иде на очен лекар
Ако не веруваш дека сум јас ке ја прикачам сликава во поголема варијанта, заедно со сликата како што изгледав претходноФала богу рано ми е за наочари. Али дефинитивно после темава ќе идам да се преиспитам да не халуцинирам или ова навистина се дешава.