N
Nessa Alcarin
Гостин
Кажи како помина последната корпа, пред пола ден те прашав, не ми одговори..Значи дека све некои си педерски меилови добивам во инбокс
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Кажи како помина последната корпа, пред пола ден те прашав, не ми одговори..Значи дека све некои си педерски меилови добивам во инбокс
Како може да спаѓа ова под корпа? И како покана за кафе е лажење и кревање надежи? Не си помислил дека најдругарски те викнала на кафе? И најверојатно има дечко со кој ја поминала таа вечер.Вака помина. Ме покани една од форумов на кафе, некоја си турчинка. Ме испофали и ми викаше убави си ваков си таков си. После читам уште наредниот ден отишла и ја поминала ноќта романтично со некој. Не сватив дали беше бившиот или некој друг, не се замарав бидејки не ме занимаше. Толку од кафето........ или можеби само се зафркаваше којзнае. Ама не е убаво тоа што ме лажеше и ми креваше надежите со нејзините пораки тука и на скајп
На скајп ми кажа дека со дечкото раскинала пред неколку месеци и дека сега нема никој. А после читам од нејзе пост: фала ти за убаво поминатата вечер. Лажга. Кај па ја све на некои такви налетувам. Ке се најде ли еднаш барем некоја искрена и фина, или можеби премногу барам............Како може да спаѓа ова под корпа? И како покана за кафе е лажење и кревање надежи? Не си помислил дека најдругарски те викнала на кафе? И најверојатно има дечко со кој ја поминала таа вечер.
Ми личиш како на оној лик од српската серија Ќе се вратат штрковите,оној на бензинска што работеше,шо им викаше на другите "очеш да ти оперем шајбу",незнам зошто ама ептен си ми сличен сос тој.На скајп ми кажа дека со дечкото раскинала пред неколку месеци и дека сега нема никој. А после читам од нејзе пост: фала ти за убаво поминатата вечер. Лажга. Кај па ја све на некои такви налетувам. Ке се најде ли еднаш барем некоја искрена и фина, или можеби премногу барам............
Како што гледам и тоа е премногу.
а чекај од кај знаеш дека искочила со некој романтично баш, може и со него другарски...сега немој и ти да ја одбиваш ради тоа искочи пак на кафе и види што ќе бидне.На скајп ми кажа дека со дечкото раскинала пред неколку месеци и дека сега нема никој. А после читам од нејзе пост: фала ти за убаво поминатата вечер. Лажга. Кај па ја све на некои такви налетувам. Ке се најде ли еднаш барем некоја искрена и фина, или можеби премногу барам............
Знам бидејки таа самата го напиша тоа во еден од нејзините постови. Дури и ја опишала ноќта како романтично и убаво ја поминале.а чекај од кај знаеш дека искочила со некој романтично баш, може и со него другарски...сега немој и ти да ја одбиваш ради тоа искочи пак на кафе и види што ќе бидне.
А што ти е гајле ако има дечко? Оди, пробај си ја шансата. Може ќе падне мување, може секс, битно да скршиш мраз после толку години. Па ќе има време и за искрени и за фини девојки, не мора после 10 год. одма сериозна врска да бараш.На скајп ми кажа дека со дечкото раскинала пред неколку месеци и дека сега нема никој. А после читам од нејзе пост: фала ти за убаво поминатата вечер. Лажга. Кај па ја све на некои такви налетувам. Ке се најде ли еднаш барем некоја искрена и фина, или можеби премногу барам............
Како што ти си читал нејзини постови, така и она ќе ти го прочита овој и претходните 2-3 постови и ќе прекине секаков контакт со тебе. И губиш потенцијална другарка која можеби со совети ќе ти помогнеше во врска со твојот проблем.Знам бидејки таа самата го напиша тоа во еден од нејзините постови. Дури и ја опишала ноќта како романтично и убаво ја поминале.
Вели This фризура is not available in your country.
Што ќе кажете за фризурата на пејачот?
Таа ме излажа за полно работи и ич не ми е гајле ако сум изгубил "потенцијална другарка" како неа. Не ми требаат такви лажги.Како што ти си читал нејзини постови, така и она ќе ти го прочита овој и претходните 2-3 постови и ќе прекине секаков контакт со тебе. И губиш потенцијална другарка која можеби со совети ќе ти помогнеше во врска со твојот проблем.
Разбирам дека некои членови ти рекоа да ги следиш советите на Сусаро и да бидеш суптилен сељак, али ова што го направи ти сега е апла сељачизам.
Види Мартин. Кога запознаваш некој виртуелно, си создаваш слика каков сакаш да биде, не каков е всушност. Не треба да се надеваш дека првата која ќе те покани на кафе ќе те викне и во кревет. Кога ставаш карактер на тој лик од форум на пример, работите не излегуваат секогаш како што очекуваш. И уште еднаш, тотално погрешно е да очекуваш дека некоја ќе ги рашири нозете само затоа што те поканила на кафе. Не треба да губиш надеж, симпатичен дечко си, но не значи дека ако си симпатичен сите девојки кога ќе те видат треба да се трескаат од земја по тебе и да ги шират нозете. Не го знам целиот муабет, затоа не сакам да ја правдам девојката, можеби навистина ти дала лажна надеж со муабетот. Но запомни, додека не запознаеш човек во живо, не верувај на виртуелните муабети.Вака помина. Ме покани една од форумов на кафе, некоја си турчинка. Ме испофали и ми викаше убави си ваков си таков си. После читам уште наредниот ден отишла и ја поминала ноќта романтично со некој. Не сватив дали беше бившиот или некој друг, не се замарав бидејки не ме занимаше. Толку од кафето........ или можеби само се зафркаваше којзнае. Ама не е убаво тоа што ме лажеше и ми креваше надежите со нејзините пораки тука и на скајп
Да си машко,а да имаш женска другарка е најпромашена работа.Што фајде ако ти вика зддраво,и на кафе ако одиш,а неможеш да ја шевиш.Е ај викни ја да бичите дрва некоја ден.Да си радосен ако здраво ти рекла,баш пред некоја ден,група копилјаци прва-втора година се акаат нагоре-надоле,и на еден од нив,едно јака женска здраво му рече,се помочаа овие сите од среќа.Ќе се фалат на фејсбук,мене здраво ми рече тебе не.Не го земај тоа како проблем околу женските,работиш ли некаде,тренираш,на пиво одиш со другари,Лига Првака гледаш?Се само по себе ќе си дојде.Голем кур,си немал женска си немал,ќе имаш една ден и готово.Не е крај на светот.Кола имаш ли?Добро е што не си геј.Како што ти си читал нејзини постови, така и она ќе ти го прочита овој и претходните 2-3 постови и ќе прекине секаков контакт со тебе. И губиш потенцијална другарка која можеби со совети ќе ти помогнеше во врска со твојот проблем.
Разбирам дека некои членови ти рекоа да ги следиш советите на Сусаро и да бидеш суптилен сељак, али ова што го направи ти сега е апла сељачизам.
Се расшиша ли бе ти ?Таа ме излажа за полно работи и ич не ми е гајле ако сум изгубил "потенцијална другарка" како неа. Не ми требаат такви лажги.