Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 2.038
- Поени од реакции
- 940
Недела е денеска,од утре ќе биде.Се расшиша ли бе ти ?
Недела е денеска,од утре ќе биде.Се расшиша ли бе ти ?
Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.Види Мартин. Кога запознаваш некој виртуелно, си создаваш слика каков сакаш да биде, не каков е всушност. Не треба да се надеваш дека првата која ќе те покани на кафе ќе те викне и во кревет. Кога ставаш карактер на тој лик од форум на пример, работите не излегуваат секогаш како што очекуваш. И уште еднаш, тотално погрешно е да очекуваш дека некоја ќе ги рашири нозете само затоа што те поканила на кафе. Не треба да губиш надеж, симпатичен дечко си, но не значи дека ако си симпатичен сите девојки кога ќе те видат треба да се трескаат од земја по тебе и да ги шират нозете. Не го знам целиот муабет, затоа не сакам да ја правдам девојката, можеби навистина ти дала лажна надеж со муабетот. Но запомни, додека не запознаеш човек во живо, не верувај на виртуелните муабети.
Дај друга случка, во оваа ептен си летнал без потреба. И биди искрен, бараш врска или само секс?
Абе ропак, со ваков став, за романтика и тиа ствари ќе си играш со десанка само. Дај малце мисли како муж ебаго !Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Сепак беше многу неферски од неа бидејки на скајп ми даде лажна надеж. Ми звучеше како да е навистина заинтересирана за мене и ми кажуваше секакви фини ствари на кои секој неискусен како мене би наседнал.
дај доказ дека навистина добивашЗначи дека све некои си педерски меилови добивам во инбокс
Разбуди се Мартине,не живееме у Америка,ехее колку ќе се среќаваш со овакви случаеви..Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Сепак беше многу неферски од неа бидејки на скајп ми даде лажна надеж. Ми звучеше како да е навистина заинтересирана за мене и ми кажуваше секакви фини ствари на кои секој неискусен како мене би наседнал.
тргни на страна виртуелниот пристап, како иделе работите за тебе во реалниот пристап и зошто доаѓало до корпи? наведи пример, не знам во кафана диско, нешто слично?Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Тоа е проблемот - што неискусните секоја финоќа покажана спрема нив од страна на женска особа погрешно ја толкуваат како флерт. Не те излажала друже, погрешно си ја сфатил. Не викам не, можно е и да грешам, не знам што све сте зборувале.Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Јас сум сигурен дека погрешно си сфатил пошо знам за кое девојче се работи.Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Епа сега имаш искуство повеќе. Не верувај во се што ќе прочиташ. Ти кажав, имала друга слика за тебе во главата, во живо друго било. Аман не треба да се разочараш толку од еден скајп разговор, ебате. Овде си ги кријат резилите, но можам да гарантирам дека половина од машките што пишуваат тука го имале сличното искуство. Ние жените знаеме да бидеме сурови, знаеш тој глуп мајчински инстинкт кога постојано го бараме најидеалниот кој треба да не оплоди.Искрено кажано си барам врска а не секс, и не очекував одма секс од неа побогу.
Јас изгледа сум залутал во некоја пустина па затоа нема ниедна риба. Да си каснам и јас малце рибешко. Почнав и вкусот да му го заборавам веќеНе губи надеж, има и други риби во морето.
Епа нема братче да најдеш седејќи пред компјутер. Може и ќе најдеш, но во иднина ако ти пратат вакво <3, не значи дека She wants the D...Јас изгледа сум залутал во некоја пустина па затоа нема ниедна риба. Да си каснам и јас малце рибешко. Почнав и вкусот да му го заборавам веќе![]()
Даде, не го лажи дет'то.........
Кажи даде колку срценца ти имам тебе пратено на скајп? И ти заклучи од сето тоа дека сум лудо вљубена во тебе?Даде, не го лажи дет'то...![]()
Даде, ти си лудо вљубена у мене, само шо го немаш оште осознаено тава...Кажи даде колку срценца ти имам тебе пратено на скајп? И ти заклучи од сето тоа дека сум лудо вљубена во тебе?
Значи сите девојки се со проблем....Маживе му љубоморат... а само овој фраеров ( алијас Марко Булат ) од Бушаво чешмиче е кул.....Значи сите што не мрсат 10 години се кул ( дури и сложните калуѓери во петок мрсат )....Епа Марко Булат т.е Мартин 1987 решение на твојот проблем е калуѓер ( Иди док си млад ).......Јадете трици безвеза, дечки.
проблемот е во девојката, а не во него.
Т.е., прблем е ако енму му се допаѓа таква идиотка.