Се сруши хеликоптер на АРМ близу скопското село Блаце

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Објасни што сакаш да кажеш со тоа - бог да чува, што нема да сретнам на нет-ов.
Се надевам дека имаме право да ни кажеш нели ? На кој пост или дел од пост мислиш ? Те чекам да одговориш.
А бе остај го тој....си слуша гласови човекот...:wink:
Bese odgovor na ovoj post:

Voopsto ne e nevkusno. Bash e super da se vidi sto pravele, koi bile lugevo, a ne samo da se zbori za nesrekata i nivnata smrt.
Nivnite dela se pogolemi od nivnata smrt! Luge koi ucele, rabotele i se trudele da stanat del od vozduhoplovnata edinica na ARM!
Alal da im e sto si gi ispolnile sonistata! Pocivajte vo mir!

Najzakon e vozenje so helikopter i mene mi bilo zelba toa ama site okolu mene me odgovaraa demek zasto zensko sum bila!!
Mirkec ne skokaj drug pat, a ova patcevo se ubaci kolku da prolae nesto.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Moj prv post na temava.
Nesrecata bese ocekuvana...ne e avijacija za sekogo...samo i avijaticari ako mislat na to ne ce ni letaat,a to se posebna sorta lugje...dreameri.
Nejse valjda ce ne primat Nato...tepaniot-tepan,evaniot-evan...
А кој тоа ја очекувал несреќата,ја најавиле негде,да не била вест на денот...јебем ви нато и се...па вие имате ли чувства бе ало човечки животи се во прашање,млади човечки животи а вие за јебено нато правите муабет,ми се гади искрено од срањава.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Kolku i da ne boli site, i ne tazi momentov, Ita Pejo najpametno si kaza. Koj kako si ja sfakja rabotava.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Луѓе пазете,интел дава мозок....

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Ne e bitno da ne gi sakate DUI poshto ne ni treba vashata ljubov koga sam sebe ne se sakate bitno e shto 90 % od albancite ja sakaat i podrzuvaat DUI.
И Германците порано го сакале Хитлер... ама јеби га ги однесе во амбис :tapp:

p.s kako moze da zapalish kuka dukan xhamija i sve zhivo koga tie ne ti napravile nishto toa beshe vandalisticki akt cenata na koja den denes ja plakaat site gragjani na Makedonija.
И јас сум за тоа друже, ама како да останеш рамнодушен кога другар ти од заседа го убиле банди на наркомани и шверцери?

Za Ali Ahmeti on beshe progonuvan od UDBA,DBK i site drugi strtukturi zatoa ne beshe oficialno vo Makedonija no oficilno kazuvam inaku on beshe cest gostin vo kukite nashi vo Zapadna.
Да да.. Ахмети беше прогонуван и од психолозите во Швицарска..., пак ке го спомнам она со хитлер.
Него темата не е за тоа, Албанскиот народ скапо ја плати цената во 2001, а истите барања можеа да ги добијат за 3-6 години покасно но со многу ( верувај ми ) многу помала цена од таа што ја платија.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Кој ќе одговара за компромитирањето на истрагата?
Бранко ГЕРОСКИ

Сочувствувајќи со болката на семејствата на загинатите воздухопловци на АРМ, ги предупредувам да соберат сили и веднаш, најенергично, да побараат да се спречи обидот за заведување на истрагата за трагедијата.
Компромитацијата на истрагата, со јавно објавување на транскриптите од разговорот на пилотите со контролата на летањето, неодоливо потсетува на забошотувањето на вистината за авионската несреќа на претседателот Борис Трајковски. Како и тогаш, така и сега, исходот веќе се „бара“ и ќе се „најде“ во некоја банална грешка или, поверојатно, одговорноста ќе се префрли на настраданите. Бидејќи, како што вели народната, мртвите усти не говорат.
Во нормална држава, за вакво протекување на витални информации на истрагата, со очигледна намера да се прејудицира нејзиниот исход, некој би морал дебело да одговара. И политички и кривично.

Zreli za nato a? Sitel prv doznava ??? Zosto ??? Samo za popularnost na partiskata TV sitel, nekoj dal info. koi ne smeel da gi dobie nikoj do krajot na istragata.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сител е у власт Интел, јебига

Член од
7 јануари 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Нека почиват во мир......Нека и ем вечна слава!:(

Член од
8 декември 2007
Мислења
309
Поени од реакции
0
Zabelezhah deka helikopterot MI-17 se pravi vo gradot Kazan - Tatarstan: http://www.airshow.ru/expo/614/prod_476_r.htm

Вертолет Ми-17 обладает всеми необходимыми атрибутами длја выполненија поисково-спасательных операциј, а также широкого спектра других специальных заданиј.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I sto?? Znaci deka e prabugarski. Toa sakas da kazes?? Znaeme kelesh eden sestroeben. Mrso koja mirizma memliva siri po cesni makedonski forumi so tatarstilakot i konjoobljubieto svoe.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Zabelezhah deka helikopterot MI-17 se pravi vo gradot Kazan - Tatarstan
Добро де.Се прави во твојата прататковина.И сега шо???:toe:

Solid

Зона на самракот