Се сруши хеликоптер на АРМ близу скопското село Блаце

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Објасни што сакаш да кажеш со тоа - бог да чува, што нема да сретнам на нет-ов.
Се надевам дека имаме право да ни кажеш нели ? На кој пост или дел од пост мислиш ? Те чекам да одговориш.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Се надевам дека имаме право да ни кажеш нели ? На кој пост или дел од пост мислиш ? Те чекам да одговориш.
А бе остај го тој....си слуша гласови човекот...:wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Voopsto ne e nevkusno. Bash e super da se vidi sto pravele, koi bile lugevo, a ne samo da se zbori za nesrekata i nivnata smrt.
Nivnite dela se pogolemi od nivnata smrt! Luge koi ucele, rabotele i se trudele da stanat del od vozduhoplovnata edinica na ARM!
Alal da im e sto si gi ispolnile sonistata! Pocivajte vo mir!

Najzakon e vozenje so helikopter i mene mi bilo zelba toa ama site okolu mene me odgovaraa demek zasto zensko sum bila!!
Ај мори не лај како кучка бездомна и размисли.
Луѓево не се оладиле, незакопани, ние курташак играме и лаеме место да ги жаилме како апсолутно непотребна жртва.

Реков, непотребен е и невкусен бидејќи е преуранет.

Курофф, ќе треба да подигнеме возраст за членување на форумов од 13 на 23 години, можеби нема секоа дерле да кења.

П.С. Пукни, јас имам на 2000 саати во хеликоптер.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не верувам дека на твојто пост коментира. Мислам дека коментира на некои други, детски постови, но може и да грешам, затоа, разберете се по ПП, не јавно, оти се оди вон темата.

Сфите други, вклучително и јас, назад на темата.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ај малце реалности.

Карпалак,убиени македонски војници од терористите,што мислите вие погодувале учките каде ке има македонци или некој има кажал?
Валдата бе деца владата им кажа,кој друг,Исус???
Како одговор на тоа битола вистинските терористи запалија све албанско/муслинанско,се чекаше албосите истотот да го прават Тетово,се чекаше на етничко чистење во мкд.
Ама не,албанците,ништо не направија,затоа што се за соживот.
Ако тие гореа све диво и живо Тетово,ке имаше етничко чистење на цела македонија.

Сега пак иста работа,сами ги убија војниците,причина?
НАТО бе луѓе НАТО.

Демек ете Македонија има жртви за НАТО,па да не примат.
Ок,зошто мислам јас вака,поради многуте кажани можни сценариа за хеликоптерот,еднаш рекоа дека вака,па после сменија приказна,па трето дека терористи пукале...итн.

Иако изгледа наивно Груевски е најопасен од сите политичари.

Јас мислам дека е вака,не тврдам па да ми се закачите сите.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не го тврди, ама не го прај ни многу меко лајното. Едното се вика усмен запек, а другото проливење.

Значи, неофицијално говориме, ти како претставник на македонските албанци, мислиш дека самите ние, со цел НАТО, сме ги убиле своите војници???

Мислити, срати и цвеќе брати не е исто, мој Крејзи кој не постира лист на родени. Не е исто.

Ова е, да се надеваме, последна игра со чувствата на мнозина македонци без оглед на нивната етничка припадност.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ти дадов јас тебе доказ кој сум што сум.

Јас така мислам,дека владата сама го направе ова,зошто мислиш дека не е можно???

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Ај малце реалности.

Карпалак,убиени македонски војници од терористите,што мислите вие погодувале учките каде ке има македонци или некој има кажал?
Валдата бе деца владата им кажа,кој друг,Исус???
Како одговор на тоа битола вистинските терористи запалија све албанско/муслинанско
Еј,ај малку полека со коментарите...

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Не го тврди, ама не го прај ни многу меко лајното. Едното се вика усмен запек, а другото проливење.

Значи, неофицијално говориме, ти како претставник на македонските албанци, мислиш дека самите ние, со цел НАТО, сме ги убиле своите војници???

Мислити, срати и цвеќе брати не е исто, мој Крејзи кој не постира лист на родени. Не е исто.

Ова е, да се надеваме, последна игра со чувствата на мнозина македонци без оглед на нивната етничка припадност.
Добро, анализава ти е добра, ама генерализираш. Луѓето во Битола беа изфрустрирани од терористите и го направија тоа. Не дека тие се терористи(како живееле со нив во заедница). Исто како сите Албанци што не се теористи, туку голем дел беа или поттикнати од криминалци што кур ги боли за права и "патриоти" како Али Амети што не бил во Македонија којзнае колку време и дојде да се бори за "еднаквост", или пак присилно биле вмешани. Мое мислење е дека сме биле заедно во минатото, а сега се мразиме од дното на душата. Исто така, според мене ако има реприза, или второ полувреме ќе експлодира цела држава и ќе има огромни жртви на двете страни. Затоа нека не се занесуваат млади Албанци за ДУИ како репер за "патриотизам" за да можат двете страни да ги смират страстите. Ете затоа Македонците не ги сакаат ДУИ затоа што со закани ќе се втурнеме во Босанска ситуација:smir:
Нема врска со темата, ама штом сме почнале...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ти дадов јас тебе доказ кој сум што сум.

Јас така мислам,дека владата сама го направе ова,зошто мислиш дека не е можно???
Не знам каде си ми дал доказ, освен сам што тврдиш.

А не мислиш дека е малку отпојќе невкусно да тврдиш дека владата го сторила тоа, особено сега, во моментите на тага и болка да шириш ваква негативна енергија?

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Добро, анализава ти е добра, ама генерализираш. Луѓето во Битола беа изфрустрирани од терористите и го направија тоа. Не дека тие се терористи(како живееле со нив во заедница). Исто како сите Албанци што не се теористи, туку голем дел беа или поттикнати од криминалци што кур ги боли за права и "патриоти" како Али Амети што не бил во Македонија којзнае колку време и дојде да се бори за "еднаквост", или пак присилно биле вмешани. Мое мислење е дека сме биле заедно во минатото, а сега се мразиме од дното на душата. Исто така, според мене ако има реприза, или второ полувреме ќе експлодира цела држава и ќе има огромни жртви на двете страни. Затоа нека не се занесуваат млади Албанци за ДУИ како репер за "патриотизам" за да можат двете страни да ги смират страстите. Ете затоа Македонците не ги сакаат ДУИ затоа што со закани ќе се втурнеме во Босанска ситуација:smir:
Нема врска со темата, ама штом сме почнале...
Ne e bitno da ne gi sakate DUI poshto ne ni treba vashata ljubov koga sam sebe ne se sakate bitno e shto 90 % od albancite ja sakaat i podrzuvaat DUI.

p.s kako moze da zapalish kuka dukan xhamija i sve zhivo koga tie ne ti napravile nishto toa beshe vandalisticki akt cenata na koja den denes ja plakaat site gragjani na Makedonija.
Za Ali Ahmeti on beshe progonuvan od UDBA,DBK i site drugi strtukturi zatoa ne beshe oficialno vo Makedonija no oficilno kazuvam inaku on beshe cest gostin vo kukite nashi vo Zapadna.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Како можеш да нападнеш држава и народ кој ви дал прибеѓиште од п
прогони и погроми, место за ѓивеење, дом??

Назад на јебената тема.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Moj prv post na temava.
Nesrecata bese ocekuvana...ne e avijacija za sekogo...samo i avijaticari ako mislat na to ne ce ni letaat,a to se posebna sorta lugje...dreameri.
Nejse valjda ce ne primat Nato...tepaniot-tepan,evaniot-evan...

Kajgana Shop

На врв Bottom