Се е ок, нели?

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
секогаш го правам ова, можеби внатре умирам но секогаш имам насмевка на лицето и вешто го кријам чувството што ме убива
тоа го правам и во мометов :)

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Mi se ima sluceno ama se pravam kako da ne e nisto i prodolzuvam napred, a najmnogu go pravam toa samo za da ne me sozaluvaat.

M

_MACA_

Гостин
Се ли е во ред?
Ви се случило ли, да се чувствувате катастрофално, светот ви се распаѓа, ама сепак за да докажете дека сте силна личност која може да поднесе се, едноставно не покажувате или одавате никакви знаци дека е така?

Да,ми се има случено и тогаш многу добро знам да се преправам дека се е ок.Едноставно не сакам да покажам знаци на слабост...ама јас си знам како ми е :place:но со тек на време ке помине.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
13.442
Па сум пробал но едно знам: човекот го оддава неговиот Body Language.

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Ау да.... ги мразам тие моменти кога мораш да одглумиш насмевка, да излажеш со поглед, а се во тебе се распаѓа и ти едноставно немаш сила за да продолжеш.... Па.. да тешко е, прилично и тогаш уште повеќе болат лажните насмевки, а тебе ти доаѓа да вриснеш на цел глас колку само ти е тешко, а пуста гордост не ти дозволува да покажеш слабост. Најчесто таквите моменти ги надминувам со пријателите или во нешто во кое уживам...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Se slucilo poise pati.Ama ne go pokazuvam toa zaso nesakam moeto nezadovolstvo,loso raspolozenie da vlijae na drugite.Si se ponasam najOK i nemoze da me primetat.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сум имала такви моменти не еднаш. Ама мора да продолжиш понатаму не можам да застанам и само да се жалам. Затоа една насмевка на мене изглед како да е се во ред и тоа е тоа. Некој нема да ме разбере, некој може да го искористи тој момент против мене, така што нема покажување слабост.

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Јас на светот му покажувам дека се е ок, ама внатре кулата ми се руши до прашина и чекам некој/нешто пак да ми ја изгради да можам да продолжам таму каде што сум застанала...

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Koga mi e najtesko, togas na svetot ne mu pokazuvam deka e taka....Ne za drugo, da se zastitam sebesi od objasnuvanje zosto mi e taka bedno vo momentot.....Znam duri i nekontrolirano da se smeam bezveza, da lupam gluposti na moja smetka samo da vnesam vedrina nad temnite oblaci koi mi nadvisnale:wink:

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
momentalno mi se rusi celiot svet i neznam kako da "zadrzam" barem neso...najlos period do sea...pekol...a kako ke izdrzam..neznam...davam se od sebe.....valjda ke bide se ok.....WHAT DOESN'T KILL U,MAKES U STRONGER:toe:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Уф велат добра глумица сум тие што ме познаваат пошто пред нив ги искажувам емоциите целосно пошто тие ми мислат најдобро нормално. Обично животот е понекогаш многу суров спрема нас но и покрај се, и во најтешкиот момент во мојот живот јас се свртев и кажав "Да супер сум". Тешко е, ама со текот на времето се привикнуваш. Таа маска прикрива многу и го кријам лошото расположение од оние кои не ми се блиски, зашто има многу кои се радуваат на твојата несреќа а твојата среќа ги нервира.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Се ли е во ред?
Ви се случило ли, да се чувствувате катастрофално, светот ви се распаѓа, ама сепак за да докажете дека сте силна личност која може да поднесе се, едноставно не покажувате или одавате никакви знаци дека е така?
Не да незнам да глумам. Кога сум нешто несреќна, нерасположена или кога едноставно имам чувство како да ми се срушил цел свет и се да ми паднало врз глава, неможам тоа да го сокријам. И некој кој во тие моменти би ме видел за прв пат во животот би ме прочитал и сватил дека нешто лошо ми се случува.
Колку само сакам да можам да се преправам, да ставам маска на лицето и да си фурам. А колку ми е само мака поради тоа.
Луѓево се такви, што само тоа чекаат. Да те гледаат како пропаѓаш и да им се прави кејфот

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Редовно таков сум. Колку и да ми е лошо, колку и да имам проблеми едноставно не искажувам. Се затварам како желка во оклоп и самостојно се трудам да изнајдам начин како да се реши проблемот. Не е некоја којзнае каква глума... Само останување ладен во сите ситуации :)

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
lele kako da ne mi se ima sluceno takva rabota:sakela ama najveke zaradi majka mi zaradi nikoj drug se prepravam deka za se mi e gajle,deka se e ok,a da i se smeam za da ne zaplacam:smrk :hkwqqqf

Kajgana Shop

На врв Bottom