Да полесно е да се исплачеш да си се олесниш али никој освен на погребот на една драга личност не ме видел да плачам...а ми доаѓало верувај многу пати!TWEETY*** напиша:Sum imala losi momenti koga toa sum go kriela vo mene i sum se ponasala kako se da mi e rozevo.No znam i dobro da se isplacam,veruvajte polesno e da se isplaces ke si olesnis otkolku da go prigusuvas toa vo tebe i eden den ke ekplodiras
Респект.:bravo:Се сложувам, инаку што ќе си ја мачам уште толку душата да глумам пред другите.Едноставно сум лош глумец, сум пробувал ама џабе, јебига кога сум искрена личност тешко ги кријам емоциите пред други.Тука сум, тој сум па кој како сака нека гледа на мене.Кога сум среќен сум среќен, кога сум тажен и се осеќам катасрофа тогаш џабе ми е и да глумам веднаш ме препознаваатNeMiRnA напиша:zar ne e licemerno da glumam pred drugite deka se mi e rozovo ako ne mi e,ne u smisla licemerna za drugite,tuku za sebe.Ova sum jas tuka i kraj,se odnesuvam kako se cuvstvuvam,samo taka se osekam prijatno vo sopstvenata koza,znaci deka ne se sramam sama od sebe i toa sto mi se slucuva.Ne deka ne sum silna licnost ako zaplacam pred drugi,porano bev takva kruta zs tatko mi vojnicki me vospituvase,ama pukna neso u mene e toa bese haos.Covecki e da se place,iako avtomatski mi se uklucuva u takvi momenti nasmevkata ama ne namerno tuku za da se raspolozam i mnogu zboram!Sega pominuvam niz eden takov macen period i go pokazuvam toa stom mi se ukaze sansa,nesakam da tlee u mene(baska dokazale bes i takvi gadni osecai u podocnezinite god bile pricinitel za rak)ako cuvam u sebe se osekam isfrustrirano.Si vikam ke bide se vo red se praznam,probuvam da bidam so luge sto me sfakaat i me razveseluvaat,vozam roleri,placam,go maltretiram drugar mi odnosno go skokotka go provociram za da me skokotka toj za da se smeam.......
Епа срцка токму поради тоа пред другите не ги покажувам моите слабости за да не можат да ги искористат!:wink:Lady Satori напиша:Е сега се наметнува и друга проблематика, зарем луѓето најчесто не се грижат само за тоа да те искористат и да те повредат е сега ако знаат како ти е, тоа можат да го искористат против тебе???