Се гнасите ли од другите?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ќе кажам само дека кога го гледам Господин Монк како да се гледам себе во машка верзија:kesa:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Се гнасев кога бев мал, но кога почнав да тренирам фудбал престанав да се гнасам од другите. Пиеме сите од исто шише, колку и да ти е гнас ќе се напиеш, мора да се гаси некако жедта.

Мислам дека е многу глупаво да се гнасиш од некој, посебно од другари. Излегуваме заедно, пиете од исто шише, пушите иста цигара...

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Toa so gnasenjeto kaj mene e relativna rabota. Otprvin mi bese gnas da se napijam od isto sise, sega veke ne....isto i vo avtobus:vleguva nekoj najaden so luk(pekol), i kako so kaza nekoj pogore sedni jadi so Panco Bajaga za Gospod da vidi deka jades:)))))))))))

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
дааа:vozbud:
се гнасам некој со моја крпа да се бришит на плажа на пример
или некој на моја постелнина да спие...освен фамилија иначе никој друг:vozbud::vozbud::vozbud:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Се гнасам освен од блиски и оние што ги знам цел живот, а имаат навика од мојот клас кога некој ќе купи сок по клупи се врти за сите да се напијат, колку ми е глрозно...јас им кажувам дека не може од мојот:pov:

Член од
10 септември 2008
Мислења
140
Поени од реакции
2
od akni (gledash drugaro do tebe kako mu se polni mozolcheno so gnoj i odbiva da go istiska, se dodeka ne pukni samo od sebe) posle posle fizicko site ispoteni i nekoji posledno izmiieni od pred 2 nedeli e to ti e smrt:tapp::salut:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Da se gnasam od:
-pienje od ista casa ili sise.
-brisenje lice so ista krpa.
-mrsna kosa.
-kal pod nokti .
-miris na nepereno aliste.
jadenje so ista viljuska/lajca

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Само од другари,другарки и блиски не се гнасам :smir:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Да се гнасам..Не се гнасам само од сестра ми :back:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Не се гнасим многу многу.Најмногу гад ми е само коај ќе виим да повраќа некој одма и ја повраќам.А од нешо друго ич не се гадим.

warlic MKD

КирЕ..Поштарот
Член од
16 септември 2008
Мислења
270
Поени од реакции
5
Од луѓе така не се гласам .. ама кога ке видам некој да повраќа или некој шо незнае да јаде .. тогаш ми се пресерува (извинете на изразот)

П

Паган-др

Гостин
Не, многу ретко. Ако видам некој да повраќа одма вртам глава. Едино од тоа и од некој кога јаде солено благо кисело се во едно.

Kajgana Shop

На врв Bottom