Сендвичара "Седмица"

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.494
Поени од реакции
3.703
Поминале покрај добри, овие во асална држава ќе бидат на рафт за кучиња.
Исто и сендвичите од седмица, дури има народ што плаќа по 200ки за плескавица полна соја немаат гајле.
Не иде кучешко на кучиња да им се дава.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Башка можел и цели главици кромид да стави во сендвичите, џабе се мачел вака на покрупно што ги сецкал, т.е. на два пати исецкани.

На бездомник не би ги дал сендвичиве не па за 50че да ги купам.
Он ни кромидо за 50 не го дава затоа што со тие пари не може две флаши кисела вода да си купи за да иждрига тоа кромидот и плескавицата замрзната.
После тие два "бургера" сигурно навечер подрипнува пред спиење од киселини и лежи во кревет превртен како пипи долгиот чорап од немир.

Нешто вака :

1664453913675.png

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.471
Поени од реакции
10.383
А колку грама е тој од 15 денари?
Немам појма,знам само дека се поголеми од кебапите на Дестан, а повкусни и поефтини се...тоа е тоа.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
СО ДОМАШЕН НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАДПРЕВАРУВА!!!!! ТИ ИЗЕДЕШ ЕДЕН, ЈАС ИЗЕДАМ ДВА, НЕ СМЕ ИСТИ.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Не е реално ова, не е хахахахахаааааааааа ликот соли памет 3 дена и се фали какви бургери правел за на крај да се избаци со слика од 2 деформирано,изронато бајати лајбици напукани со пола кило кромид внатре буковец и минијатурно гумено парче плескавица. Па со ваков бургер се води борба при секој касај и инстантно имаш разранети непца,грло,хранопровод и болки во желудникот.

Нема поужасна комбинација од ваков бел свеж кромид напукан во бургер, инаку кога сме кај хамбургери квалитетот на месото никогаш не ми бил пресуден многу побитни ми се лајбицата,помфритот а најмногу сосовите бидејки тие го даваат целиот шмек, ако ти е за месото седни нарачај порција вака не го осејкаш секако вкусот измешан со останатите состојки.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
dzabe tuka kje zboreme znaci od mojte sendvici po ubavi nema na cel svet...kje zemete da stavete 1 glavica kromit, 2 parcinja kaskaval, 1 parce zdenka, krastavicki, kecap, senf, majones, senf, zacini....a ne po sendvicari kradat vi od kromido i od kaskavalo.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.894
Поени од реакции
116.224
dzabe tuka kje zboreme znaci od mojte sendvici po ubavi nema na cel svet...kje zemete da stavete 1 glavica kromit, 2 parcinja kaskaval, 1 parce zdenka, krastavicki, kecap, senf, majones, senf, zacini....a ne po sendvicari kradat vi od kromido i od kaskavalo.
Ја мислам требало и сенф да додадеш во сендвичот, не знам како си заборавил.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.969
Поени од реакции
50.983
Еј дечки скурцавте со седумка, дај баталете ја темава. Плус една асална пичка нема што работи,не заслужуваат веќе да ги збориме.
Да, останаа све стрини. Не знам каде ја акнаа таа една црна, растресита со тетоважи оросписки во Центар што им беше.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.153
Поени од реакции
25.786
Еј дечки скурцавте со седумка, дај баталете ја темава. Плус една асална пичка нема што работи,не заслужуваат веќе да ги збориме.
Истите вработени се од кога знам за себе. Нови се само дојдени од кога ги отворија Аеродром и Карпош. Дел се од бившо Попе што беше на бул. Климент Охридски, тие се во Карпош ама претходно беа во Седмица, па во Попе, па пак во Седмица.

Во Аеродром на пример уште работи таа што ја викам женскиот Павел Недвед пошто личи на Павел Недвед ама кога би бил жена.

Истата е како пред 20 години, само со плус 20 кила.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.339
Поени од реакции
26.307
А цигарите? Зошто ги купуваш, нели е поекономично сам да ги намоташ?

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
А цигарите? Зошто ги купуваш, нели е поекономично сам да ги намоташ?
Откажа ги цигарите, неможеа доволно да ме задоволат...сликата е од летото...Сега само пури и наргиле пушам.

Kajgana Shop

На врв Bottom