А колку грама е тој од 15 денари?Dobar kebap od Fontana, em eftin, uste e po 15 den.
А колку грама е тој од 15 денари?Dobar kebap od Fontana, em eftin, uste e po 15 den.
Најверојатно хамбургерот сам што ќе си го направиш ќе биде со поквалитетни состојки од купечкиот. Али увек коа треба праиш нешто, ако не свесно, тогаш несвесно си праиш математика у главата. На пример, треба да станеш и да го земеш даљинското. Твојата потсвест прави математика - да вложам толку и толку енергија и да го направам тоа, или да продолжам да гледам на овој канал. Заклучок - од лична проценка не се исплати тоа вложување на енергија, боље да си останам вака легнат и да си гледам на тој канал, на кој е телевизорот. Тоа на површина, во твојата свест излегува како - ме мрзи сеа да станувам.Добро знаеме тоа...Само што тие луѓе не се на форумот да се убедуват дали вреде хамбургер да се праве или не, и не одат по сенвичарници ред да чекат за сендвич. Јас само алтернатива дадов затоа што е поскапено во 7мицата. Јас не ве терам да си правете хамубргер со сила дома. Ако ви одговара правете ако не не морате. Јас лично за мене дома го правам и далеко подобро го правам од сендвичарници.
Da, eve so kutreto mezime edna brokula.Па нели ти е гајле за луѓето и си бесчувствителен лицемер?
Исто вака се папсани и жените што работат земјоделие и умираат на лице место за да ти наберат чија семе, па рече дека те боли гајле за нив пошто си бесчувствителен лицемер.
Чување на миленик е неетички, остај го песо да трча на слобода каде што сака, и по своја волја да одбери дали ќе јаде брокула, или ќе брка плен.Da, eve so kutreto mezime edna brokula.
Bolje e 7ca od ova400-500 грама зависи од кој маркет.....месо...свинско..мелоно...зависи...шо е битно ти па како е тргнало за тие пари уште малку чорапите ќе си ги јадеме...
мело е месо....јадам го шо му фале? Те сега моментално плескавиците печам да изедам 3 хамбургери па ќе работам....
СО ДОМАШЕН НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАДПРЕВАРУВА!!!!! ТИ ИЗЕДЕШ ЕДЕН, ЈАС ИЗЕДАМ ДВА, НЕ СМЕ ИСТИ.Прегледај го приврзокот 346497
НЕ МОЖЕТЕ ТОЛКУ ДА ГО ПОСКАПИТЕ КОЛКУ ШТО НИЕ МОЖЕМЕ ДА ИЗЕДЕМЕ
нема помфрит на диета сам!Помфрито дека е?
СО ДОМАШЕН НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАДПРЕВАРУВА!!!!! ТИ ИЗЕДЕШ ЕДЕН, ЈАС ИЗЕДАМ ДВА, НЕ СМЕ ИСТИ.
Прегледај го приврзокот 346502
Мојот сендвич е најубав во цел свет! За 50 денара ни кромидо не го давам да го пробаш.Друже, два дена се расправаш и објаснуваш за тоа какви хамбургери правиш за да се избациш со ваква слика?
Па на задушница посочни делуваат бургерите од овој.
Искрено, овој твојов ни за 50вче не би го купил да го продаваш. Ма двата за 50вче би ги скокнал.
Од друга страна оној на @Jankoff маме би му ебал со една лименка кока-кола и ич нема да ми е жал за 250 денари што сум ги сјебал.
Башка можел и цели главици кромид да стави во сендвичите, џабе се мачел вака на покрупно што ги сецкал, т.е. на два пати исецкани.Друже, два дена се расправаш и објаснуваш за тоа какви хамбургери правиш за да се избациш со ваква слика?
Па на задушница посочни делуваат бургерите од овој.
Искрено, овој твојов ни за 50вче не би го купил да го продаваш. Ма двата за 50вче би ги скокнал.
Од друга страна оној на @Jankoff маме би му ебал со една лименка кока-кола и ич нема да ми е жал за 250 денари што сум ги сјебал.