Сендвичара "Седмица"

Член од
26 ноември 2012
Мислења
76
Поени од реакции
63
Ми падна IQ од последниве 70 поста што ги прочитав со ретардов. Се објаснува 3 дена како да заштеди 60 денари јадејќи бедно сомнително мелено кучешко од непознато потекло, ама цигари од 180 се пушат. Си гази седмица, барем мајонезот. Ако имате мака со мелено имате уште 10тина други избори. Јас често јадам и стек, комбиниран, пирошка. 20 години јадам (еднаш месечно), квалитетот горе доле ист е.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
абе види кога и да влезам у седмица со мисла дека ќе јадам пирошка/стек, еден мирис ме ака и секогаш нарачувам бургер. Факт е дека е најдобро нешто таму и дека нема споредба со стекот. Сум пробал и стек и пирошка и не ми се нешто посебно..океј се ама во споредба со бургерот 0 се. За стек, само од ројал со кари си е врв.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Кучешко месо јадете во седмицата, мекдоналс и слични сневичари. Ова по продавници ви е од мелено јунешко и свинско месо. Пробајте го тесирајте сами направите споредба. Јас преферирам дома да правам вие ако сте џанкери чекајте редици по сендвичари. По сендвичари нема ни контрола на квалитет ниту знаеш што е како е, мајонезот со вода го мешат...фритезата за компири зејтино не променет 1 година...само поима си немате. Вие мислете така е тоа...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.772
Поени од реакции
25.207
Кучешко месо јадете во седмицата, мекдоналс и слични сневичари. Ова по продавници ви е од мелено јунешко и свинско месо. Пробајте го тесирајте сами направите споредба. Јас преферирам дома да правам вие ако сте џанкери чекајте редици по сендвичари. По сендвичари нема ни контрола на квалитет ниту знаеш што е како е, мајонезот со вода го мешат...фритезата за компири зејтино не променет 1 година...само поима си немате. Вие мислете така е тоа...
sigurno kam ili od kaj i da kupuvas 400-500 grama MELENO meso za evro i pol ima podobar kvalitet... odzemi transport, struja za frizider, plati, marzha, supermarketot go plaka toa meleno meso kolku? 20-30 centi? puka od kvalitetot toa brat :lolzz:

od druga strana mi go spominjas mcdo.... kolku i da ne gi sakam fakt e deka se svetski standard za burgeri i brza hrana i svetlosni godini pred sekoja sendvicara vo mkd. zbor da nema deka ima bolji burgeri od mcdo sranjeto i vo mkd ama ne e istoto meso sto go jades be za 80 denari...

teraj si, otvori si tema za domasni burgeri i ne dosagaj poveke nadvor si od temata za SEDMICA

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
sigurno kam ili od kaj i da kupuvas 400-500 grama MELENO meso za evro i pol ima podobar kvalitet... odzemi transport, struja za frizider, plati, marzha, supermarketot go plaka toa meleno meso kolku? 20-30 centi? puka od kvalitetot toa brat :lolzz:

od druga strana mi go spominjas mcdo.... kolku i da ne gi sakam fakt e deka se svetski standard za burgeri i brza hrana i svetlosni godini pred sekoja sendvicara vo mkd. zbor da nema deka ima bolji burgeri od mcdo sranjeto i vo mkd ama ne e istoto meso sto go jades be za 80 denari...

teraj si, otvori si tema za domasni burgeri i ne dosagaj poveke nadvor si od temata za SEDMICA
meleno meso 300 denara ti e kiloto od mesarnicata kolku ti sakas 100 evra? treba da si retardiran mekdonals da ti e dobar...tipicen debel amerikanec....mekdonals sendivcite ni gazdata na mekdonals ne gi jade be momce se ti e kapitalizam. Aj terajte si rabota cekajte redica pred sendvicara poveke nemam namera vreme da gubam.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.772
Поени од реакции
25.207
meleno meso 300 denara ti e kiloto od mesarnicata kolku ti sakas 100 evra? treba da si retardiran mekdonals da ti e dobar...tipicen debel amerikanec....mekdonals sendivcite ni gazdata na mekdonals ne gi jade be momce se ti e kapitalizam. Aj terajte si rabota cekajte redica pred sendvicara poveke nemam namera vreme da gubam.
glup ti jades 5 pleski tamu za 85 denari

mcdo se prilicno transparentni za se... ne za dzabe se najgoem svetski lanec za burgeri. eve ti kako se pravati nivnite pleski u ger. za razlika od ovie tvojte ovde se 100% govedsko i higienata im e na kade kade povisoko nivo od bilo koja mesara ili supermarket u mkd...

zaebi gubenje vreme e muabet so tebe, teraj si magareto.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
glup ti jades 5 pleski tamu za 85 denari

mcdo se prilicno transparentni za se... ne za dzabe se najgoem svetski lanec za burgeri. eve ti kako se pravati nivnite pleski u ger. za razlika od ovie tvojte ovde se 100% govedsko i higienata im e na kade kade povisoko nivo od bilo koja mesara ili supermarket u mkd...

zaebi gubenje vreme e muabet so tebe, teraj si magareto.
da dobar e mecdonals hahahah..majonezo so voda izmesan, cheesburger so pola parce kaskaval....lepceto za nikade.....i uste mnogu mnogu raboti..

aj teraj si rabota pasi kozite...

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Од кога ја прати таа тужната слика од 2 бајати лепињи и кило кромид, нема објаснување со типов тоталка е.

Го руга Мкдоналдс демек
majonezo so voda izmesan, cheesburger so pola parce kaskaval....lepceto za nikade.....i uste mnogu mnogu raboti..
А сам не видел што ни прати тука. На што личи ова жити мајка кромид начукано на цело лепче пошто плескавицата е 25 грама собрана и скисната ко курац. Буковец пука ќе ти чади цела недела. Ниту сос, ниту мајонез, ниту кашкавал... Ова гризаш и не излагаш од дома на боловање идеш.
IMG_20200603_112610.jpg

Член од
26 ноември 2012
Мислења
76
Поени од реакции
63
da dobar e mecdonals hahahah..majonezo so voda izmesan, cheesburger so pola parce kaskaval....lepceto za nikade.....i uste mnogu mnogu raboti..

aj teraj si rabota pasi kozite...
1664537703732.png
Да бе стварно многу е подобро твоето лепче. Пиши им мејл од кое зимаш може ќе почнат и они да го користат.
Иначе типов покрај врвен кулинар и санитарен инспектор по други теми е и градежен/real estate советник и крипто експерт.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Од кога ја прати таа тужната слика од 2 бајати лепињи и кило кромид, нема објаснување со типов тоталка е.

Го руга Мкдоналдс демек

А сам не видел што ни прати тука. На што личи ова жити мајка кромид начукано на цело лепче пошто плескавицата е 25 грама собрана и скисната ко курац. Буковец пука ќе ти чади цела недела. Ниту сос, ниту мајонез, ниту кашкавал... Ова гризаш и не излагаш од дома на боловање идеш.
Прегледај го приврзокот 346602
Се е според желбата, ти како сакаш така можеш да го направеш според твојте потреби.
Јас мојте сендвичи правам ги со:
една главица лук и кромит,
кечап, лут семф, кашкавал
а мајонез не ставам, исто и компири не пржам со сендвич.
инаку пржени компири не јадам, само варени.

Има и кашкавал растопе се, не се гледа на сликата, внатре е.
некогаш знам и наместо кашкавал зденка да ставам.
друга варијанта ми е сендвич со пилешки стек сецкан, краставички, семф, главица лук,кромит(нормално мора да има тоа)
некогаш пошто мали се лепчињата за бургер земам од цел леб направам сендвич.

Тоа се мојте начини, мене така ми одговара. Вие нормално можете да направете според важи потреби.
IMG_7211.JPG

Член од
26 ноември 2012
Мислења
76
Поени од реакции
63
Се е според желбата, ти како сакаш така можеш да го направеш според твојте потреби.
Јас мојте сендвичи правам ги со:
една главица лук и кромит,
кечап, лут семф, кашкавал
а мајонез не ставам, исто и компири не пржам со сендвич.
инаку пржени компири не јадам, само варени.

Има и кашкавал растопе се, не се гледа на сликата, внатре е.
некогаш знам и наместо кашкавал зденка да ставам.
друга варијанта ми е сендвич со пилешки стек сецкан, краставички, семф, главица лук,кромит(нормално мора да има тоа)
некогаш пошто мали се лепчињата за бургер земам од цел леб направам сендвич.

Тоа се мојте начини, мене така ми одговара. Вие нормално можете да направете според важи потреби.
Прегледај го приврзокот 346607

Kajgana Shop

На врв Bottom