- Член од
- 19 февруари 2015
- Мислења
- 1.772
- Поени од реакции
- 2.075
Stom znaes da pisuvas najmalku si prosol prvo oddelenie. Toa e 7 godini.
Registriran si vo 2011, toa e uste 8 godini.
Znaci minimalno mora da imas 15 godini.
Zosto rezoniras ko da nemas ni 10?
По избивањето на приказната на површина (болни еден куп, новини, медиуми....) идат од некој медиум, Телма чинам беше и слаткарницава отворена, Албанци си купуваат најнормално и пред камери покажуваат и кажуваат дека за инат ќе купувале од таму и понатаму, дека тоа било лага и нетијазнамшто...Мене најјако ми беше пред многу години кога у една љочкарска сљаткарница у Чаир најдоа бактерија во тортите, која инаку живее само во човечки црева (ај погодете као се нашла таму) и од тоа тортите свадбарски отприлика 100 души ги лечеа. Истата си продужи со работа после као ништо да не било.
.
Не сконтав дали е озбиљно или е пародија.
Пародија е.По избивањето на приказната на површина (болни еден куп, новини, медиуми....) идат од некој медиум, Телма чинам беше и слаткарницава отворена, Албанци си купуваат најнормално и пред камери покажуваат и кажуваат дека за инат ќе купувале од таму и понатаму, дека тоа било лага и нетијазнамшто...
После некој ден на сите медиуми глеам втор аутбрејк, нови порции болни од истата слаткарница.
(у Турска Чаршија беше мислам, не во Чаир)[DOUBLEPOST=1547227843][/DOUBLEPOST]
Не сконтав дали е озбиљно или е пародија.
Загрижен муштерија на прошливе страници го третираше ко за озбиљно.Пародија е.
Ама, веројатно таа петицијата е за озбилно, а фејсбук настанот е одговор на неа.Загрижен муштерија на прошливе страници го третираше ко за озбиљно.
Ах, не ни знаев дека тоа се две различни работи.Ама, веројатно таа петицијата е за озбилно, а фејсбук настанот е одговор на неа.
Мислиш поздрав дека е стекот? Имав порачано стек на лето во Лептокарија, додека чекав да ми го спремат жената на шанк си бришеше со виледа, и потоа отиде на чешма, ја натопи виледата и додека ја цедеше половина од нечистата вода заврши на скара (дека блиску до чешмата ја ставиле). Инстантно си порачав хамбургер!Да да, цените на се ги имаат покачено по 10че. Убав ми е помфритот и кечапот и мајонезот таму, затоа и често јадам. Обично стекот им го јадам, пошо тоа подуеното гомно со соја не може да се нарече плескавица. Ама и 170 денари за тој сувиот стек со вкус на гума не вреди. Изгледа конечно ќе почнам да ги одбегавам крајно.
Не дека е здрав, ама не ме прави да не можам да станам од кауч потоа цел ден, како кога ќе изедам хамбургер. Тоа хамбургерот повеќе од фиљан ме стонира..Мислиш поздрав дека е стекот? Имав порачано стек на лето во Лептокарија, додека чекав да ми го спремат жената на шанк си бришеше со виледа, и потоа отиде на чешма, ја натопи виледата и додека ја цедеше половина од нечистата вода заврши на скара (дека блиску до чешмата ја ставиле). Инстантно си порачав хамбургер!
Ништо поинакво не си напраил со хамбургерот место стекот, ако жената го напраила тоа еднаш, го напраила и рпетходно, а плескавицата се печела на истата скара како и стекот, така да исто ти се фатилоМислиш поздрав дека е стекот? Имав порачано стек на лето во Лептокарија, додека чекав да ми го спремат жената на шанк си бришеше со виледа, и потоа отиде на чешма, ја натопи виледата и додека ја цедеше половина од нечистата вода заврши на скара (дека блиску до чешмата ја ставиле). Инстантно си порачав хамбургер!
Е не, имаат посебна скара за плескавициНишто поинакво не си напраил со хамбургерот место стекот, ако жената го напраила тоа еднаш, го напраила и рпетходно, а плескавицата се печела на истата скара како и стекот, така да исто ти се фатило![]()
КомуњарЧеС(€верно)егдеВеИмаКoгa јa oтвoријa зa првпaт се прoбијa сo вкус и квaлитет,a сегa мoжеби фирoмјaните се пaлaт нa тoa штo се гoлеми хaмбургерите
Мора капитало т.е. стомако да се дискутира.Не ми се верува дека седмица е тема и се дискутира. Колку треба да сте отидени бе да се објаснувате за плескавици и за фаст фуд шит.
и мене ме чуди тоаНе ми се верува дека седмица е тема и се дискутира. Колку треба да сте отидени бе да се објаснувате за плескавици и за фаст фуд шит.