Семкарница

Семкарница

• Вкупно гласачи
    211
Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Трето место: печени кикирики. Второ место: Сончоглед (било каков бел црн ама да е тазе да се погоди така :) and the winner is..... Пржени кикирики со многу сол мммммммммммммм :zver: темава ме насмеа. закон е :D

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Индиски ореви и лешници ми се на прво место, па печени кикири со лушпа и семки. Инаку доста добра занимација за пред монитор.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
se od gorenavedenoto, koga sum doma za da ne praam gjubre jadam bademi orevi ili lesnici, a nadvor semki i soncogled(bel, crn - kakov i da e), kikiritkite se vonkonkurencija, tie mi se omileni i sekade gi jadam (i doma i nadvor)

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
се знае сончоглед летото не сум останал ни 1 ден без сончоглед (по грешка гласав за кикирики)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Сончоглед на прво место па потоа Ф'стаци ...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Сончоглед највеќе а понекогаш семки

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Сончоглед,семки и кикирики (печени)

П

Паган-др

Гостин
Семки и сончоглед највише, а кога имам малце повеќе пари се гостам со индиски ореви :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
семки, ф`стаци, кикирики и лешници....обично повеќе јадам семки или кикирики (печени)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Треба да се стават и сусамлии во анкетата.

Не се баш класични семки како наведените ама се уф....

М

Мрак

Гостин
Сончогледот е убав,особено белиот,поубав вкус има.Некако соленко,вкусно...заразно.Семките не ги сакам,јадам само кога нема ништо друго.
Кикиритки никакви!Ми се повраќа од мирисот нивни,неможам да ги јадам.
Леблебии!Обожавам.Многу се убави такви вкуснии:)
Нема ништо поубаво,а за тоа и гласав од ФСТАЦИ!Најубвото нешто ое сум го пробала во животот,ги обожавам,можам целдан фцтаци да јадам.
Бадеми се на 2 место.Имаат некој убав вкус.интересен.А лешниците се убави но не ги сакам многу...најдобри се во чоколади:)
Ореви!Најубави се онакви млади што и викаме,преубави се!

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
VO последно време станав зависна од семки , сончоглед и кикирики и тоа многу солени ама ептен ги обожавам цел ден јадам и никако да ми здосадат.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Фстаци и бел сончоглед кога че му седнам незнам за стоп

Kajgana Shop

На врв Bottom