Секс ќоше

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
nemav vreme da citam ne znam dali imate pisano ali sexy kose go pisuva antipaticnata lejla sabit od Vest

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
city напиша:
nemav vreme da citam ne znam dali imate pisano ali sexy kose go pisuva antipaticnata lejla sabit od Vest
Која е таа? Имаш слика? :icon_eek:

Член од
28 септември 2005
Мислења
47
Поени од реакции
0
Seks kjose

ThA-BiTcH напиша:
Ako podobro go procitas mojot post,
kje vidis deka jas za "seks kjose" mislam deka izobiluva so
pateticni i glupavi stvari:lud::icon_roll

Pa dobro de ... odma se lutish ;)

B

black angel

Гостин
taa barbi e vsusnost REBEKA!pejacka sto nemala popametna rabota i zela da pisuva!:helou:

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
black angel напиша:
taa barbi e vsusnost REBEKA!pejacka sto nemala popametna rabota i zela da pisuva!:helou:
:aplauz::aplauz: tokmu taka , neznam zastho devojkata se eksponira do tolku, epten glupi raboti pisuva neznam zaso , najvervatno curata misli deka sme "lost in space" pa ona ke ne krene na nivoto "seks" ili "erekcija" ili sto ti ja znam "popaluvanje" na primer :pos::pos::pos::pos:

ako moze nekoj neka i naprai replay u "vest" :pos::pos::pos:

J

JohnnyMass

Гостин
Од оваа(може да е и овој, не се зна) Барби ништо паметно нема да прочитате.Какви само глупости има, бре...Откај па она(он) само знае како да ја ќариш девиката у бикини на плажа?Живи глупости.И така Вест не е многу асален весник, ама ако се со малку памет би требало да го тргнат Секс ќошето.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
hahaha ako e lejla i rabeka ondak ljugje samo od seks kose ucite:pos::pos::pos::pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
lele sto ima denes u seks kose ej ne mi se veruva

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Ледениот снег ќе ви го омлитави алатот

Секс на снег

Иако зимата е далеку, сигурно некогаш сте посакале секс на снег. Тоа, можеби, е добар начин да се загреете, а на "госпоѓата" да и се допадне студеното, скокотливо чувство на брадавиците. Но, ледениот снег што се топи на вашиот грб никако не може да биде добар - како ни студениот омлитавен алат.

Секс на домашна журка

"Стискавецот" подгреан со пивце во некоја спална ќе ја заживее и најздодевната журка. Она што не е толку возбудливо е што луѓето што го бараат вецето ќе ве прекинуваат на секои пет минути.

[/FONT]

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
....а што ви требаше, жити се да ја bump-увате темава? :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom