da da ja bash toa pred nekoj den go prochitav na net nemozev da prestanam da se smeam nekoi 20 minuti ja zamisluvav situacijata ako nekoj te primeti posho ke bide ochiglednoDani^^^ напиша:Aбе од 100 совети може еден асален ќе излезе иако и тоа е доста неверојатно.Ама како не го прочитавте тоа за на плажа?? Да си напраиш кукла од песок и да и бутнеш нешто налик на вагина,да ја изонадиш на сред плажа,да свршиш и ај по дома! Сум се одземала од смеење
pa normalno deka kje napisat deka bilo "zaebancija".Po tolku ostri kritiki od citatelite, ne im ostana nisto drugo. Toa sto go pisuvase nekolku dena bese stvarno sramota.Vesnikot go citaat postari luge i deca, poso neli kako sto e i naglaseno na vesnikot "SEMEEN VESNIK".Koristese zborovi koi vo nikoj slucaj ne smeat da izlezat vo takov vesnik.Uste krivicata na citatelite e prefrlena u stil "me razocaravte, kako ne sfativte deka e ZAEBANCIJA".Офчар напиша:искочи денес дека све било заебанција.. ОДЛИЧНО НЕ` ЗЕБАА!
ThA-BiTcH напиша:Sto mislite za rubrikata vo vesnikot Vest, "Seks Kjose" ?
Jas skoro sekoj den go citam toa kjose, i neretko se smeam, poso izobiluva so pateticni raboti i gluposti, sto nikoj normalen ne bi gi napravil.Na primer vcera bese nesto u stil: "kako da legnete devojka na plaza" i napisanoto bese ko za maloumni lugje!Procitajte go i iznasmejte se
Retko nacekuvam nekoj asalen sovet od nea...zatoa kazete mi...
Ima li takvi na forumov, sto se posluzile so nekoj od sovetite na Barbie ?
Sto mislite za toa sto ona go pishuva ?
Bash me interesira sto mislat drugite za ovaa rubrika
Da da opsto poznat poim simitka poslem krofna, tetratce itn.Chandler напиша:Па шо ?????? У мое друштво, така ја нарекуваме нагалено вагината = СИМИТКА Знам дека смешни звучи ама мене ми е баш симпатичен надимакот
Garfield напиша:Dобро е, сеуште не напишале дека вагината личи на симит погача, одстрана суво, однатре мрсно (влажно) !