Секс ќоше

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
искочи денес дека све било заебанција.. ОДЛИЧНО НЕ` ЗЕБАА!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Кој? Што тоа? Дај кажи на што мислеше?!

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Dani^^^ напиша:
Aбе од 100 совети може еден асален ќе излезе иако и тоа е доста неверојатно.Ама како не го прочитавте тоа за на плажа?? Да си напраиш кукла од песок и да и бутнеш нешто налик на вагина,да ја изонадиш на сред плажа,да свршиш и ај по дома! Сум се одземала од смеење :) :) :) :)
da da ja bash toa pred nekoj den go prochitav na net nemozev da prestanam da se smeam nekoi 20 minuti ja zamisluvav situacijata :pos: :pos: ako nekoj te primeti posho ke bide ochigledno

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Женскава треба да се институционализира. Не да се прогласи за институција, туку да се затвори во таква. Во ќелија одма до Саше Фактор Х и Глорија.

И да се фрли клучот испод Нијагарините водопади.

Офчар, кој тоа не изеба? Зошто? Со што?

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Офчар напиша:
искочи денес дека све било заебанција.. ОДЛИЧНО НЕ` ЗЕБАА!
pa normalno deka kje napisat deka bilo "zaebancija".Po tolku ostri kritiki od citatelite, ne im ostana nisto drugo. Toa sto go pisuvase nekolku dena bese stvarno sramota.Vesnikot go citaat postari luge i deca, poso neli kako sto e i naglaseno na vesnikot "SEMEEN VESNIK".Koristese zborovi koi vo nikoj slucaj ne smeat da izlezat vo takov vesnik.Uste krivicata na citatelite e prefrlena u stil "me razocaravte, kako ne sfativte deka e ZAEBANCIJA".
Ne znam samo kako ona ne sfati deka nejzinoto mesto sega e sekade, samo ne vo VEST,posle se toa sto go napisa.Stvarno ova bese golem - za Vest a i za nejzinata rubrika bidejki veruvam deka mnogu citateli sega kje go preskoknuvaat bas toa kjose od vesnikot.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
најновата глупост што ке искочи утре во вест е "Зошто клиторисот е во облик на леден брег?"

мајкееее :)))))))))))

Член од
28 септември 2005
Мислења
47
Поени од реакции
0
Seks kose

ThA-BiTcH напиша:
Sto mislite za rubrikata vo vesnikot Vest, "Seks Kjose" ?
Jas skoro sekoj den go citam toa kjose, i neretko se smeam, poso izobiluva so pateticni raboti i gluposti, sto nikoj normalen ne bi gi napravil.Na primer vcera bese nesto u stil: "kako da legnete devojka na plaza" i napisanoto bese ko za maloumni lugje!Procitajte go i iznasmejte se:)
Retko nacekuvam nekoj asalen sovet od nea...zatoa kazete mi...

Ima li takvi na forumov, sto se posluzile so nekoj od sovetite na Barbie ?
Sto mislite za toa sto ona go pishuva ?

Bash me interesira sto mislat drugite za ovaa rubrika :)

bibe:)Chitash i uchish a :)))) se shalam ..

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Ako podobro go procitas mojot post,
kje vidis deka jas za "seks kjose" mislam deka izobiluva so
pateticni i glupavi stvari:lud::icon_roll

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dобро е, сеуште не напишале дека вагината личи на симит погача, одстрана суво, однатре мрсно (влажно) :pos:!

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Kje napisat i toa,
ne se sekiraj:pos:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Па шо ?????? У мое друштво, така ја нарекуваме нагалено вагината = СИМИТКА :) :) :) Знам дека смешни звучи ама мене ми е баш симпатичен надимакот :)

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Dobra e rubrikata seks kjoshe...samo retko ja prakticiram:)

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Chandler напиша:
Па шо ?????? У мое друштво, така ја нарекуваме нагалено вагината = СИМИТКА :) :) :) Знам дека смешни звучи ама мене ми е баш симпатичен надимакот :)
Da da opsto poznat poim simitka poslem krofna, tetratce itn.

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Garfield напиша:
Dобро е, сеуште не напишале дека вагината личи на симит погача, одстрана суво, однатре мрсно (влажно) :pos:!
:pos: :pos: :pos:

Ne ozbilno mislam samo treba da spomnam na edna tema sto ja imase vo SEKS KOSE: KAKO DA ZAEBES LEZBEJKA?!
Se e kazano......?

Kajgana Shop

На врв Bottom