Секс школо

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Баталете ги книгите и литературите. Не можеш шематски да се водиш, сите сме различни. Предиграта зависи од двајцата колку ќе трае, а не од женското или од машкото. Сигурно нема да гледаш на сат колку трае(ла). Тамам работа да се оптеретуваме со тоа.
Зошто не веруваш дека некоја би издржала толку? Ти си издржал?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
da sum izdrzal zatoa i navedov normalno deka site osobi se razlicni ali pa za nekoj raboti mozeme da se slozime.. i da dademe barem predlog sepak fala. Normalno deka knigite i shemite se 0 vo praksata ali tie se napishani ocrtuvajki gi rezulatite od praksata.

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
SCORPIO__20 напиша:
kolku bi trebalo da trae edna pred igra so osobata od ponezniot pol ?
Vo nekoj sexualni literaturi e navedeno pozelno bi bilo da e od 1-2 saati ali cisto ne veruvam deka nekoja devojka moze da izdrzi 2 saati predigra :) pa spored vas kolku bi bilo idealno
Кажи ми ти кога ќе ти кажат добар виц колку време треба да се смееш на вицот, па јас ќе ти кажам колку треба да трае предиграта. Твоето (не)верување нема да го коментирам.

SCORPIO__20 напиша:
2.Vtoro ne znam kolku se zapoznaeni forumdziive so poimot kamasutra ali jas rado bi go primenuval vo sexot toa e eden ubav horizont do vozvishenieto i bi bilo ubavo od vasha strana ako malce poveke objasnite za toj poim ( ova beshe sugestija ) odnapred blagodaram
"Поимот" кама-сутра е цела една филозофија (од текст) а не (само) албум со сликички.

Кама - бог на љубовта во хиндуизмот, љубов
сутра(и) - текстови

Мислам дека сега ти е јасен "поимот" кама-сутра.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
dobro mene mi e jasen poimot od poodamna ..dadov sugestija moderatorite da prilozat nekoja filozofija od kamasutrata bidejki ne site se zapoznaeni so toa..

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Bacillus gagous напиша:
Ма кога денес успеав да препарирам плувачни жлезди на ларва од мушичка не е проблем анатомски да се снајдам и кај една поголема животинска единка од женски род од видот Homo sapiens ама мене проблемот ми е како да најдам пригоден примерок за да можам да „истражувам”.
Ова ме потсетува на Една анимација во која што седи Ајнштајн и успева да реши една огромна и ехтра тешка равенка и веднаш штом ќе ја реши задачата на табла застанува и размислува (Се можам да сватам али жениве никако не ги разбирам :pos: :pos: :pos: )

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Fortune напиша:
Баталете ги книгите и литературите. Не можеш шематски да се водиш, сите сме различни. Предиграта зависи од двајцата колку ќе трае, а не од женското или од машкото. Сигурно нема да гледаш на сат колку трае(ла). Тамам работа да се оптеретуваме со тоа.
Зошто не веруваш дека некоја би издржала толку? Ти си издржал?
...bash taka...nekad e bolje koga trae kratko ali slatko...a nekad i moze da potrae podolgo vreme...sve zavisi od momentot na raspolozenie...i bitno e da e sekoj pat sto e mozno porazlichno od predhodniot...i da se prati sutuacija...a ne samo edniot da uziva...toa e malce sebichna rabota...za vojna i ljubov treba dvajca.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Za vojna poveke od dvajca trebaat zs inace samo karanica ke bide :pos2: Ili onaka poblaga tepacka:pos2:

A inace aj ja nema da prasuem niso.. Nego da kazam edna drugarka so ima napraeno.. (Zs i ja i ona iame po 14 godini i ne se razbirame bas) i devojcevo mi vika.. : Peer kaj go stava tipot POTOCNO za vreme na sex..
Ja neznaef da odgovoram.. I devojcevo mu pisue na eden tip..: Peer koa i go stavas na nekoja kaj i go stavas.. I sea ovoj multitalentov i odgovara: U PI4KA! :)
Ko tolku da neznaeme nie.. Ali aj smesno bese :)
Use posmesno bese so muabetov se odvivase preku SMS poraki.. I zamisluem kao reagiral tipot koa ja videl porakata..
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :pos2: :pos2: :pos2:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
girlll напиша:
Za vojna poveke od dvajca trebaat zs inace samo karanica ke bide :pos2: Ili onaka poblaga tepacka:pos2:

A inace aj ja nema da prasuem niso.. Nego da kazam edna drugarka so ima napraeno.. (Zs i ja i ona iame po 14 godini i ne se razbirame bas) i devojcevo mi vika.. : Peer kaj go stava tipot POTOCNO za vreme na sex..
Ja neznaef da odgovoram.. I devojcevo mu pisue na eden tip..: Peer koa i go stavas na nekoja kaj i go stavas.. I sea ovoj multitalentov i odgovara: U PI4KA! :)
Use posmesno bese so muabetov se odvivase preku SMS poraki.. I zamisluem kao reagiral tipot koa ja videl porakata..
Ако имаш проблем/совет во врска со сексот,постирај.Ако немаш што попаметно да кажеш-Играчница и Чек дис аут имаат многу интересни теми.:vozbud:

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
girlll напиша:

Koga temava bi bila "Iskazija svojata gluipavost" ova bi bil idealen post, no sepak mislam deka devojkata imase skrieno prashanje vo tekstot ... boldiranoto go kazuva svoeto :)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
Hmm edno prasanje..Imam eden problem.Veke 3 godini imam zenska i super e. Nikogas ne sum koristel kondom so nea ama sega pred nekoe vreme se sluci edno neverstvo od moja strana i koga dojde smaiot cin na seks, go staviv kondomot i...nisto. Ednostavno ne e istot cuvstvo i ne mozev nisto da napram :( Moram da priznam deka mnogu nezgodno mi padna ali pomina. Daj kazete nekoj sovet kako da se naviknam na tie prokleti kondomi.. :P

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Defragment напиша:
Hmm edno prasanje..Imam eden problem.Veke 3 godini imam zenska i super e. Nikogas ne sum koristel kondom so nea ama sega pred nekoe vreme se sluci edno neverstvo od moja strana i koga dojde smaiot cin na seks, go staviv kondomot i...nisto. Ednostavno ne e istot cuvstvo i ne mozev nisto da napram :( Moram da priznam deka mnogu nezgodno mi padna ali pomina. Daj kazete nekoj sovet kako da se naviknam na tie prokleti kondomi.. :P
Не е работата да се навикнеш туку да се заштитиш. Ќе се навикнеш не се секирај, теба само да вежбаш почесто.

А чувството секако дека не е исто, што би рекле некои, секс со кондом ти е ко да мирисаш цвеќе со гас-маска, али што е сигурно, сигурно е (рече калуѓерката и стави кондом на дилдото).

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
mislam deka ne ste go svetile na girlll prasanjeto. saka da prasa kade potocno vi pi4ka se stava. ja na primer nema da odgovoram poso ne sum u taa problematika uste iskusen ali znam po nesto. Sepak na vas postarite i poiskusnite vi ostavam da i odgovorite :vozbud::vozbud:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
:zver: e ova mene nem i tekna zimi sfe. ali kako smees vaka tuka ima i maloletnici heheheh

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
[acko]® напиша:
:zver: e ova mene nem i tekna zimi sfe. ali kako smees vaka tuka ima i maloletnici heheheh
Епа кога поставуваат глупи прашања тие малолетници... doh:

Kajgana Shop

На врв Bottom