Секс школо

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај сеа сите по дома и на мсн.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
А тоа што немало капка крв е супер за тебе, зашто кажува дека си цврста, т.е. „стегната“. До некаде значи дека стоиш со двете нозе на земја и си свој човек.
Како побогу ја поврза оваа човечка особина (стабилност) со крварење при првиот однос? :uvo: Мислам, апсолутна ниедна асоцијација меѓу двеве тотално неповрзани нешта не гледам. :) Јас на пример крварев: значи тоа дека сум нестабилна, нецврта и несвој човек? :icon_lol:

пс: се прашувам, дали ме болеше толку мн премногу бидејќи користевме кондом?
Не, напротив. Кондомите имаат лубрикант на површината, што ја олеснува пенетрацијата, не ја отежнува. Тоа што те болело е нормално; многу веројатно е дека ќе те боли и наредните 2-3 пати. И после-рај. :smir:

п.с: иам тајна што никој не ја знае (сметав дека е мн табу за да ја кажам и на другарка) ... мастурбирав пред да ми се случи тој прв пат :kesa::kesa::kesa:
Девојко, џојн д клаб. :pos: Нит е тајна, нит е табу, сите го правиме, не си единствена, тргај ќесата од глава. :pos:
21 век сме, мајко му. :)

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
немој да почнуваш секс и пари да мешаш некој може погрешно да протолкува има секакви :pos:
а дали ти ме протолкува “нормално“ као ши мислев дека ке ме протолкуваш така :)?

Како побогу ја поврза оваа човечка особина (стабилност) со крварење при првиот однос? :uvo: Мислам, апсолутна ниедна асоцијација меѓу двеве тотално неповрзани нешта не гледам. :) Јас на пример крварев: значи тоа дека сум нестабилна, нецврта и несвој човек? :icon_lol:

Не, напротив. Кондомите имаат лубрикант на површината, што ја олеснува пенетрацијата, не ја отежнува. Тоа што те болело е нормално; многу веројатно е дека ќе те боли и наредните 2-3 пати. И после-рај. :smir:

Девојко, џојн д клаб. :pos: Нит е тајна, нит е табу, сите го правиме, не си единствена, тргај ќесата од глава. :pos:
21 век сме, мајко му. :)
еиии, не си свесна колку ми олекна :)
бај д веј, едвај чела, да стигнам до тој рај :) и после крај, уствари ќе ми нема крај, тој што ќе ме научи нема да може да ме сопре, му порачувам да има кондиција хахахаха! :)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Zdravo decki...Redovno pisuvam na forumot no na ovaa tema sum prvpat.Nemam bas nekoj problem no koga veke vidov deka ima vakva tema resiv da pisam pa se nadevam ke dobijam objasnuvanje...
Imav odnosi so edna devojka.Me uveruvase predhodno deka ke i bidam prv.Prilicno tesko vleguvav vo nea i osetiv deka custvuva bolka i znaev deka e normalno.Ne forsirav mnogu bidejki mislejki deka i e prv pat sakav da bidam pretpazliv.Vo momentot koga poglednuvav nadole ocekuvav krv no na moe iznenaduvanje ne ja vidov.Znaejki deka ima elasticni ximeni koi sto pri kinenjeto ne pustaat krv i ne bev koj znae kolku iznenaden.Se oblekovme i si zaminavme i po pola saat taa mi se javuva i mi kazuva deka imala krv na dolniot ves.Vo prv moment pomisliv deka simulira za da me zadovoli so dokaz deka sum i prv.Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???Ve molam za odgovor.Dokolku ne bev vo nesto jasen prasajte me dopolnitelno...Odnapred blagodaren ...Pozdrav

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Zdravo decki...Redovno pisuvam na forumot no na ovaa tema sum prvpat.Nemam bas nekoj problem no koga veke vidov deka ima vakva tema resiv da pisam pa se nadevam ke dobijam objasnuvanje...
Imav odnosi so edna devojka.Me uveruvase predhodno deka ke i bidam prv.Prilicno tesko vleguvav vo nea i osetiv deka custvuva bolka i znaev deka e normalno.Ne forsirav mnogu bidejki mislejki deka i e prv pat sakav da bidam pretpazliv.Vo momentot koga poglednuvav nadole ocekuvav krv no na moe iznenaduvanje ne ja vidov.Znaejki deka ima elasticni ximeni koi sto pri kinenjeto ne pustaat krv i ne bev koj znae kolku iznenaden.Se oblekovme i si zaminavme i po pola saat taa mi se javuva i mi kazuva deka imala krv na dolniot ves.Vo prv moment pomisliv deka simulira za da me zadovoli so dokaz deka sum i prv.Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???Ve molam za odgovor.Dokolku ne bev vo nesto jasen prasajte me dopolnitelno...Odnapred blagodaren ...Pozdrav
Te laze

to ti e ko da ti udram boks po nos i posle pola saat da ti protece krv mozno e toa

No , moze te laze zasto stvarno ima nekoi koi ne im tece ich a ne radi sto se ebela so pola selo pred tebe.

Sto ima veze be na kraju kraeva ako e ok so tebe ebi tamu i svirkaj si

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Атанасе веќе и самиот спомна дека влегувањето било тешко,дека девојката осетила болка зошто ја барате крвта како доказ?
Првиот пат имав крварење на чаршавот,го извади како што е ред на тераса,да видат сите:)Понатаму неколку пати имав подоцнежно крварење на вешот,иако практикувам подолго да си останам така во прегратка.Значи нема потреба од замарање,нема таксиметар доле да знаеш кој си и по ред:wink:и што побогу ако не си прв,крај на светот сигурно не е.
Блубери мастурбирала во 2008 година и и било срам и табу тема.За твоја утеха јас тоа го правев во далечната 96/97 и уште сум жива.Затоа напред девојко!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Mada ne te osuduvam rwadi sledniot slucaj:

imav drugar edna go lazese deka e nevina i ne mu davase cela godina i na kraj ispadna deka ne bila bas nevina ... e toa boli koa te mota nekoj dolgo vreme a se ebe ko stuka a tebe ne ti dava...se nadam ne e toa tvojot slucaj

PS toa so tesko vleguvanje moze si i go bapnal na suvo a moze e eptem kurnaz pa se stega pa ti da mislis deka si kinac ...

Ja ti vikam butaj neka churi

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???Ve molam za odgovor.Dokolku ne bev vo nesto jasen prasajte me dopolnitelno...Odnapred blagodaren ...Pozdrav
Можно е! :gordo_smajli:
Или не? :nesum:

Шала на страна, сум глеал еднаш на филм една ваква случка - можно е, ти тврдам. :smir:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ц, бокс бе. :icon_conf
Imav odnosi so edna devojka.Me uveruvase predhodno deka ke i bidam prv.Prilicno tesko vleguvav vo nea i osetiv deka custvuva bolka i znaev deka e normalno.Ne forsirav mnogu bidejki mislejki deka i e prv pat sakav da bidam pretpazliv.Vo momentot koga poglednuvav nadole ocekuvav krv no na moe iznenaduvanje ne ja vidov.Znaejki deka ima elasticni ximeni koi sto pri kinenjeto ne pustaat krv i ne bev koj znae kolku iznenaden.Se oblekovme i si zaminavme i po pola saat taa mi se javuva i mi kazuva deka imala krv na dolniot ves.Vo prv moment pomisliv deka simulira za da me zadovoli so dokaz deka sum i prv.Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???
Зашто да не е? (Не)крварењето не мора да значи ништо, може да го има, може да го нема, може да го има симболично, може покасно... Радуј се.

Не сфаќам, дури и да сакала да те лаже... (Не)искуство се познава. :) А и да не си и прв де. Толку е битно...

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Da mozno e da nema krf bidjki membranata mozebi e pomalce snabdena so lrf kaj nea,kaj sekoj razlicno se manifestira no koga velis deka tesko si vleguval toa veke ima smisla deka e devojceto nevino .A procitav nekade pogore deka znae uspesno da se stega ne e taa profesionalka be da se stega ni ti taa nema prestava za tie raboti kako odat i mene do den denes ne mi se jasni ...... A krvarenje po 30 min moze da se javi i moze da trae po nekolku dena zboruvam za mali tocki krv...... Spored mene ne te laze koristete zastita i osoznavajte gi vasite teal pozzzz......

С

Сатори

Гостин
Зашто да не е? (Не)крварењето не мора да значи ништо, може да го има, може да го нема, може да го има симболично, може покасно... Радуј се.

Не сфаќам, дури и да сакала да те лаже... (Не)искуство се познава. :) А и да не си и прв де. Толку е битно...
Машката психологија стигнува далеку. :vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Атанасе веќе и самиот спомна дека влегувањето било тешко,дека девојката осетила болка зошто ја барате крвта како доказ?
Првиот пат имав крварење на чаршавот,го извади како што е ред на тераса,да видат сите:)Понатаму неколку пати имав подоцнежно крварење на вешот,иако практикувам подолго да си останам така во прегратка.Значи нема потреба од замарање,нема таксиметар доле да знаеш кој си и по ред:wink:и што побогу ако не си прв,крај на светот сигурно не е.
Блубери мастурбирала во 2008 година и и било срам и табу тема.За твоја утеха јас тоа го правев во далечната 96/97 и уште сум жива.Затоа напред девојко!
Fala Leandre.Pa i zatoa prasav zatoa so iskreno nemi e sve edno dali sum i prv ili ne sum.I znam za toa deka ne mora da ima krv i zatoa ne bev koj znae kolku iznenaden vo prv moment.No podocna koga mi se javi deka ima krv mi padna cudno.Bas kako sto rece nekoj pogore so boksot.Znaci nema krv ni na carsav ni namene ni nanea.Taa si gi oblekuva gakite si sedime edno 15 min i po 20 min mi se javuva da mi kaze deka koga sakala da se preoblece za spienje videla damka krv na vesot...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Значи можно е и од медицинска гледна точка ти потврдувам :vozbud: и од свое искуство...можно е после некое време да потече крвта,може одма а може и да не потече :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom