~BlueBerry~
*I love my dreams*
- Член од
- 8 јануари 2008
- Мислења
- 1.101
- Поени од реакции
- 63
“за проба пари не се земаат“ аабе нека не те лажат пробај си:smir:
“за проба пари не се земаат“ аабе нека не те лажат пробај си:smir:
немој да почнуваш секс и пари да мешаш некој може погрешно да протолкува има секакви“за проба пари не се земаат“ а
Како побогу ја поврза оваа човечка особина (стабилност) со крварење при првиот однос? :uvo: Мислам, апсолутна ниедна асоцијација меѓу двеве тотално неповрзани нешта не гледам. Јас на пример крварев: значи тоа дека сум нестабилна, нецврта и несвој човек?А тоа што немало капка крв е супер за тебе, зашто кажува дека си цврста, т.е. „стегната“. До некаде значи дека стоиш со двете нозе на земја и си свој човек.
Не, напротив. Кондомите имаат лубрикант на површината, што ја олеснува пенетрацијата, не ја отежнува. Тоа што те болело е нормално; многу веројатно е дека ќе те боли и наредните 2-3 пати. И после-рај. :smir:пс: се прашувам, дали ме болеше толку мн премногу бидејќи користевме кондом?
Девојко, џојн д клаб. Нит е тајна, нит е табу, сите го правиме, не си единствена, тргај ќесата од глава.п.с: иам тајна што никој не ја знае (сметав дека е мн табу за да ја кажам и на другарка) ... мастурбирав пред да ми се случи тој прв пат :kesa::kesa::kesa:
а дали ти ме протолкува “нормално“ као ши мислев дека ке ме протолкуваш така ?немој да почнуваш секс и пари да мешаш некој може погрешно да протолкува има секакви
еиии, не си свесна колку ми олекнаКако побогу ја поврза оваа човечка особина (стабилност) со крварење при првиот однос? :uvo: Мислам, апсолутна ниедна асоцијација меѓу двеве тотално неповрзани нешта не гледам. Јас на пример крварев: значи тоа дека сум нестабилна, нецврта и несвој човек?
Не, напротив. Кондомите имаат лубрикант на површината, што ја олеснува пенетрацијата, не ја отежнува. Тоа што те болело е нормално; многу веројатно е дека ќе те боли и наредните 2-3 пати. И после-рај. :smir:
Девојко, џојн д клаб. Нит е тајна, нит е табу, сите го правиме, не си единствена, тргај ќесата од глава.
21 век сме, мајко му.
Te lazeZdravo decki...Redovno pisuvam na forumot no na ovaa tema sum prvpat.Nemam bas nekoj problem no koga veke vidov deka ima vakva tema resiv da pisam pa se nadevam ke dobijam objasnuvanje...
Imav odnosi so edna devojka.Me uveruvase predhodno deka ke i bidam prv.Prilicno tesko vleguvav vo nea i osetiv deka custvuva bolka i znaev deka e normalno.Ne forsirav mnogu bidejki mislejki deka i e prv pat sakav da bidam pretpazliv.Vo momentot koga poglednuvav nadole ocekuvav krv no na moe iznenaduvanje ne ja vidov.Znaejki deka ima elasticni ximeni koi sto pri kinenjeto ne pustaat krv i ne bev koj znae kolku iznenaden.Se oblekovme i si zaminavme i po pola saat taa mi se javuva i mi kazuva deka imala krv na dolniot ves.Vo prv moment pomisliv deka simulira za da me zadovoli so dokaz deka sum i prv.Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???Ve molam za odgovor.Dokolku ne bev vo nesto jasen prasajte me dopolnitelno...Odnapred blagodaren ...Pozdrav
Можно е! :gordo_smajli:Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???Ve molam za odgovor.Dokolku ne bev vo nesto jasen prasajte me dopolnitelno...Odnapred blagodaren ...Pozdrav
Зашто да не е? (Не)крварењето не мора да значи ништо, може да го има, може да го нема, може да го има симболично, може покасно... Радуј се.Imav odnosi so edna devojka.Me uveruvase predhodno deka ke i bidam prv.Prilicno tesko vleguvav vo nea i osetiv deka custvuva bolka i znaev deka e normalno.Ne forsirav mnogu bidejki mislejki deka i e prv pat sakav da bidam pretpazliv.Vo momentot koga poglednuvav nadole ocekuvav krv no na moe iznenaduvanje ne ja vidov.Znaejki deka ima elasticni ximeni koi sto pri kinenjeto ne pustaat krv i ne bev koj znae kolku iznenaden.Se oblekovme i si zaminavme i po pola saat taa mi se javuva i mi kazuva deka imala krv na dolniot ves.Vo prv moment pomisliv deka simulira za da me zadovoli so dokaz deka sum i prv.Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???
Машката психологија стигнува далеку.Зашто да не е? (Не)крварењето не мора да значи ништо, може да го има, може да го нема, може да го има симболично, може покасно... Радуј се.
Не сфаќам, дури и да сакала да те лаже... (Не)искуство се познава. А и да не си и прв де. Толку е битно...
Fala Leandre.Pa i zatoa prasav zatoa so iskreno nemi e sve edno dali sum i prv ili ne sum.I znam za toa deka ne mora da ima krv i zatoa ne bev koj znae kolku iznenaden vo prv moment.No podocna koga mi se javi deka ima krv mi padna cudno.Bas kako sto rece nekoj pogore so boksot.Znaci nema krv ni na carsav ni namene ni nanea.Taa si gi oblekuva gakite si sedime edno 15 min i po 20 min mi se javuva da mi kaze deka koga sakala da se preoblece za spienje videla damka krv na vesot...Атанасе веќе и самиот спомна дека влегувањето било тешко,дека девојката осетила болка зошто ја барате крвта како доказ?
Првиот пат имав крварење на чаршавот,го извади како што е ред на тераса,да видат ситеПонатаму неколку пати имав подоцнежно крварење на вешот,иако практикувам подолго да си останам така во прегратка.Значи нема потреба од замарање,нема таксиметар доле да знаеш кој си и по ред:wink:и што побогу ако не си прв,крај на светот сигурно не е.
Блубери мастурбирала во 2008 година и и било срам и табу тема.За твоја утеха јас тоа го правев во далечната 96/97 и уште сум жива.Затоа напред девојко!
Значи можно е и од медицинска гледна точка ти потврдувам и од свое искуство...можно е после некое време да потече крвта,може одма а може и да не потечеZdravo decki...Redovno pisuvam na forumot no na ovaa tema sum prvpat.Nemam bas nekoj problem no koga veke vidov deka ima vakva tema resiv da pisam pa se nadevam ke dobijam objasnuvanje...
Imav odnosi so edna devojka.Me uveruvase predhodno deka ke i bidam prv.Prilicno tesko vleguvav vo nea i osetiv deka custvuva bolka i znaev deka e normalno.Ne forsirav mnogu bidejki mislejki deka i e prv pat sakav da bidam pretpazliv.Vo momentot koga poglednuvav nadole ocekuvav krv no na moe iznenaduvanje ne ja vidov.Znaejki deka ima elasticni ximeni koi sto pri kinenjeto ne pustaat krv i ne bev koj znae kolku iznenaden.Se oblekovme i si zaminavme i po pola saat taa mi se javuva i mi kazuva deka imala krv na dolniot ves.Vo prv moment pomisliv deka simulira za da me zadovoli so dokaz deka sum i prv.Glavnata cel mi bese da ve prasam dali e vozmozno jas na penisot a i taa vo prv moment na vesot da nema krv a podocna toa krvarenje da se pojavi???Ve molam za odgovor.Dokolku ne bev vo nesto jasen prasajte me dopolnitelno...Odnapred blagodaren ...Pozdrav