Секс школо

MikioBo

Учител на машини
Член од
22 ноември 2009
Мислења
256
Поени од реакции
174
Deckoto ne svrsi vo mene duri mu omeknuse za vreme na odnos. Koga go izvadi i otide do wc za da si svrsi racno zabelezavme prozirna kapka na vrvot od penisot. Me plasi da ne e predsemena i da ne isteklo prethodno vo mene?
Ах бе деца, кога ќе научите да носите кондоми.... При однос без заштита, неизбежно е да протече предсемена, значи тоа се случува при секој однос, но во предсемената течност има многу мала концентрација на сперматозоиди и затоа веројатноста за забременување е мала, но не непостоечка.
Затоа најдобро на почеток на врска да се користат кондоми, а кога истата е посеризна (барем повеќе од година) може без кондоми но сепак со контрацепција (пилули на пример), освен ако не сакаш да ризикуваш бременост.

Член од
1 август 2015
Мислења
20
Поени од реакции
3
Dali e mozno zensko da ne e skinato a da nema ni kapka krv na prviot seks.?

Член од
1 август 2015
Мислења
20
Поени од реакции
3
Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Хаха не е можно од анушот крв да течо,освен некој црнец го има стегнато :pos::sekcza:
Не тропај глупости. Анусот е доволно растеглив да прими со добро подмачкување и мегапенис од 26х8 цм. Крв од анус значи дека или има хемороиди, или некоја пукнатина или тромбоза итн.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали на некого му се има случено од мала предигра да има мала ејакулација (пресемена течност) а подоцна пред “главното“ да почне да му опаѓа... и да неможе да се одржи ниво на ерекција. Малку чуден можеби и не голем проблем но барам решение за истиот.:(

Член од
10 февруари 2010
Мислења
852
Поени од реакции
318
леле колку се трола на оваа тема, еден куп коментари непотребни[DOUBLEPOST=1440658342][/DOUBLEPOST]
Дали на некого му се има случено од мала предигра да има мала ејакулација (пресемена течност) а подоцна пред “главното“ да почне да му опаѓа... и да неможе да се одржи ниво на ерекција. Малку чуден можеби и не голем проблем но барам решение за истиот.:(
Одмори малку, опушти се. Не мисли премногу за тоа. Предсемената течност само е природен лубрикант кој се лачи кога си сексуално возбуден. Нема врска со дешавката.
Опуштено и ќе се дигне пак.[DOUBLEPOST=1440658472][/DOUBLEPOST]
Тоа мислам дека е случај и кај нас мажите, ние повеќе уживаме исто во помислата отколку самиот акт, дури тоа мислам дека е повеќе случај кај мажите отколку кај жените, еве јас сум реален првиот пат кога ми дојде шансата а си викав себеси дојде и моето време, дојде долго очекуваниот момент, и ништо, се случи што се случи и искрено повеќе бев разочаран отколку весел, ниту 10% од мојата фантазија за секс не се случи.
се дешава ова. и мене ми се десило и во право си сосема.[DOUBLEPOST=1440658648][/DOUBLEPOST]
Абе батка мене не ме загрижува течноста, туку пребрзата ерекција,и пребрзото чуство на ејкулација
ништо страшно. ако ти доаѓа, сврши си и после мала пауза ако можеш пак. тргни во акција.[DOUBLEPOST=1440659114][/DOUBLEPOST]
Што мислите, дали е залудно да користиш нет, интернет chat страници да најдеш некоја за парнтер? имам мислење дека во нашата ама баш ич не профункционира таквиот метод.
да, функционира.

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Mi imat kazuvano drugarki. :P

Abe.. tehnicki ne e zdravo, ima bakterii u usta sto bi bilo loso tamu dole, i obratno neli. Kondomi za oral koga ima...

Ama po taa logika i ne treba da diseme radi stetni stvari u vozduh.

Ako nejkes da te boli glava, imas durex lubrikantcinja za pomalku od 200 denari vo site supermarketi. Stavas na kasa i begas.
"Drugarkite" ne ti kazale deka ustata od dundata e 16000 pati pohigienska. Prasaj ginekolog so ke ti kaze :)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Зошто на жените им е тешко да признават дека сакат да бидат е.ани и тоа добро :icon_mrgr:. Сум читал дека мнозинсвото жени сакат не само секс туку hard one, а зошто толку го комплицират тоа не можам да сфатам
Комплекс "лесна женска" . Таква е женската природа, јеби га. Иначе секоја женска за време на кекс е чистокрвна ку.ва, шо е потпуно природно, али тука на балканот сеуште владее "Нисам ја таква цура"

Kajgana Shop

На врв Bottom