Џ
ЏинЏер
Гостин
Мене не ми е проблем.Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Мене не ми е проблем.Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Во однос на машко репродуктивно здравје е сериозен проблем.Мене не ми е проблем.
Ни мене. Кога си слободна?Мене не ми е проблем.
Проблем е ако е над 40 минути, 25 минути е ок. Иначе тешко на тие што имаат секоја вечер, а и трае повеќе од 40 минути.Дали се согласувате дека се што е пократко од 10 а подолго од 25 минути треба да се контактира стручно лице?
Има дечки свршуваат пребрзо (не зборувам за ниво на попаленост) има дечки им треба 30, 45 мин до саат да свршат што мислам дека е голем проблем.
Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Да, жениве се јаки на зборови. Веројатно немала некоја тоа во кревет па можат да пишат што сакаат.Проблем е ако е над 40 минути, 25 минути е ок. Иначе тешко на тие што имаат секоја вечер, а и трае повеќе од 40 минути.
Не знаат каква ќе и биде после еден саат боцкање.Да, жениве се јаки на зборови. Веројатно немала некоја тоа во кревет па можат да пишат што сакаат.
Не знам за машките и на нив како тоа влијае, али се над пола саат е безвеза. Дури мислам дека и треба споменик Грујо да им дигне на оние јаки души/вагини кои издржуваат константна пенетрација поише од пола саат.Да, жениве се јаки на зборови. Веројатно немала некоја тоа во кревет па можат да пишат што сакаат.
Многу добро прашање. Јас можам да кажам за мене дека времето кое ми е потребно е (над)просечно од некој си 20тина минути првиот пат. Но вториот, третиот пат знае да се зголеми, удвостручи па и да стигне до таа висока бројка што ја кажа, саат време. Исто така, ако практикувам редовен секс, времетраењето се зголемува и осеќам потреба за мала апстиненција.Дали се согласувате дека се што е пократко од 10 а подолго од 25 минути треба да се контактира стручно лице?
Има дечки свршуваат пребрзо (не зборувам за ниво на попаленост) има дечки им треба 30, 45 мин до саат да свршат што мислам дека е голем проблем.
Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Ова е нормално. После прва ејакулација и соодветна пауза, времето до постигнување на втора се зголемува....некој си 20тина минути првиот пат. Но вториот, третиот пат знае да се зголеми
Се разбира дека е нормално. Јас само ти дадов компаративен пример дека не си единствен кој ги достигнува тие бројки, под претпоставка дека ти имаш проблем(или за другар прашуваш ) и нема место за паника дека нема спротивниот пол да издржи, ќе издржи итекако, појаки се од што мислиш. Всушност, ти ќе бидеш тој со последици после толку долго тинкарење, па ќе ти треба мраз.Ова е нормално. После прва ејакулација и соодветна пауза, времето до постигнување на втора се зголемува.
јас не барам совет, само коментирав.Се разбира дека е нормално. Јас само ти дадов компаративен пример дека не си единствен кој ги достигнува тие бројки, под претпоставка дека ти имаш проблем(или за другар прашуваш ) и нема место за паника дека нема спротивниот пол да издржи, ќе издржи итекако, појаки се од што мислиш. Всушност, ти ќе бидеш тој со последици после толку долго тинкарење, па ќе ти треба мраз.
Опушти се. Насочи се на партнерката психички, а не да ти лета паметот и да решаваш тројни интеграли за време на актот.
ЏинЏер молим те јави се на приватна порака, пошто ми се допаѓаат твоите одговори, а и ставови. А уште ако си како на фотосов??Мене не ми е проблем.