Секс школо

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Чим три години ја молиш ич не пробувај со една чаша. Дај и шише нека испие може ќе заборави колку си ја напнал досега и можеби ќе пројави желба за секс.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Или самиот не знае колку време се заедно или лаже. :D

23 април 2014 - две години
12 октомври 2014 - година и нешто
28 ноември 2014 - 2 и пол години
1 април 2015 - 3 години

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
3 години и уште не си ја пецнал. Аман бе деца оти од толку мали фаќате девојки/дечковци. Само џабе се нервирате и си ја губите младоста на телефон.

Џ

ЏинЏер

Гостин
mi treba vasa pomos
Drugarka vcera imala odnos so decko i iim puknal kondomot,ama ne znae dali toj svrsil vo nea ili ne denes ke kupi apcinja i ke se napie.Sakam da mi kazete kolkavi se moznostite da ostane bremena dokolku se napie anti bebipiluli.
Антибеби пилули се пијат пред односот, не после. Она што и треба на другарка ти е таканаречената „пилула за ден потоа“. Али јас лично не препорачувам користење на ваквите таблети. Подобра опција е да го праша дечкото дали свршил во неа. :)

Член од
18 јуни 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Антибеби пилули се пијат пред односот, не после. Она што и треба на другарка ти е таканаречената „пилула за ден потоа“. Али јас лично не препорачувам користење на ваквите таблети. Подобра опција е да го праша дечкото дали свршил во неа. :)
[DOUBLEPOST=1434620189][/DOUBLEPOST]Rabotata e sto ne znae ni on

Џ

ЏинЏер

Гостин
[DOUBLEPOST=1434620189][/DOUBLEPOST]Rabotata e sto ne znae ni on
Тогаш апче за ден потоа. Во некои аптеки ги даваат без рецепт, во некои не. Али прилично го пореметуваат организмот, нека се информира прво другарка ти за ефектите кои може да ги предизвика.

Член од
18 јуни 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Тогаш апче за ден потоа. Во некои аптеки ги даваат без рецепт, во некои не. Али прилично го пореметуваат организмот, нека се информира прво другарка ти за ефектите кои може да ги предизвика.
A ako ne se napie apce sto da pravi ima li nekoe drugo resenie?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
За 3 недели ќе почне примитвно срце да му чука во ембрионален развиток, или сега „ден потоа“ апче, или бокс у стомак за 3 недели. Шала на страна моментално за да го спречи развивањето на морулата треба да земе или апче или абортус за некое време. Од апчето ќе и се пореметат хормоните ама по некое време ќе се врати во нормала.

Член од
18 јуни 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
За 3 недели ќе почне примитвно срце да му чука во ембрионален развиток, или сега „ден потоа“ апче, или бокс у стомак за 3 недели. Шала на страна моментално за да го спречи развивањето на морулата треба да земе или апче или абортус за некое време. Од апчето ќе и се пореметат хормоните ама по некое време ќе се врати во нормала.
A ako zeme apce sto posto nema da ostane bremena?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.434
Поени од реакции
9.106
што не ќе прочита човек, работава е "Што ти се чинише кога се мажеше "

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Има. 9 месеца потоа, на бокс, па нека ВИ е здраво и живо и мекици да чувате ќе напраиме Кајгана собиранка кaj тебе дома :D

Kajgana Shop

На врв Bottom