Секс школо

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
претпоставувам дека е глупо прашањево ама ајде, да ми олесни .
2ра партија шибав максимум 1 минута без кондом , неплодни денови....шанси да залепи има ама не баш големи,така?

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
2ра партија шибав максимум 1 минута без кондом , неплодни денови....шанси да залепи има ама не баш големи,така?
има големи шанси да се сретни оти не можиш да предвидиш кога ке испушти јајце клетка а рачунај во таква средина можи долго да преживеат батките и пливаат маратон ко ненормални, трк по деј афтер

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не е убаво така :P
абе ајде ме нервира некој/а кога ќе каже лелеее не користевме заштита со дечкото/девојката и јас/он несакајќи сврши/в и сега дали ќе остане/ам трудна?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
абе ајде ме нервира некој/а кога ќе каже лелеее не користевме заштита со дечкото/девојката и јас/он несакајќи сврши/в и сега дали ќе остане/ам трудна?
Никад не е тоа несакајќи :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Мене ме нервира кога тоа ќе го кажат некои над 25-30 години. Ај деца ама вакви. :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Има шанси да станеш среќен татко
Мали но сепак има

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Turbocharging gone bad

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
zdravo dali nekoj znae da mi objasni sto e ova http://www.hotxxx.com.mk/Default.aspx blagodaram
Тоа се само начин како на напалените луѓе да им ги земат парите. Патем кажано ми се повраќа од некои од сликите што ги ставиле таму. Се ставало ли слика од некоја 50 годишна дебела и гола. БЉАК.!!!!!

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ова сликиве 100% не се наши...не знам дали пробал некој да исконтактира,ама сигурно е се лага,само пари да земат,или со апарат ќе разговараш.[DOUBLEPOST=1420984717][/DOUBLEPOST]Ова сликиве 100% не се наши...не знам дали пробал некој да исконтактира,ама сигурно е се лага,само пари да земат,или со апарат ќе разговараш.

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Ова сликиве 100% не се наши...не знам дали пробал некој да исконтактира,ама сигурно е се лага,само пари да земат,или со апарат ќе разговараш.
Еден мој напален другар со вишак тестостерон проба да контактира некоја од таму и ми кажа дека многу вешто го мотале вамте-тамте и на крај не дошно ли до дејт, а типот потроши неколку иљади на смс пораки

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Еден мој напален другар со вишак тестостерон проба да контактира некоја од таму и ми кажа дека многу вешто го мотале вамте-тамте и на крај не дошно ли до дејт, а типот потроши неколку иљади на смс пораки
хахаха...бар да имаш број од оператор,овие линии јадат многу пари...не знам само како никој не ги регулира..

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
хахаха...бар да имаш број од оператор,овие линии јадат многу пари...не знам само како никој не ги регулира..
Ехеее колку многу поважни работи во МК се нерегулирани па ова..... Ова не е ништо. Ова е ситна риба хехехе

Kajgana Shop

На врв Bottom